Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія прокоментував дзвінки з Банкової нардепам МФО Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія прокоментував дзвінки з Банкової нардепам МФО Разумкова

Давид Аарахамія вважає, що навколо МФО Разумкова занадто багато хайпа, який виникає з нічого

16 листопада 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Перший віце-спікер Олександр Корнієнко сьогодні на засіданні Верховної Ради оголосив про створення міжфракційного депутатського об’єднання "Розумна політика". На чолі об'єднання – Дмитро Разумков, який неодноразово публічно заявляв про тиск з боку влади на нардепів, які вирішили приєднатися до об'єднання. Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував під час підходу до ЗМІ, чи є тиск з боку влади. Про це повідомляє видання "Коментарі".

Арахамія прокоментував дзвінки з Банкової нардепам МФО Разумкова

Давид Арахамія. Фото: Українська правда

Давид Арахамія переклав відповідь жартома, зазначивши, що найкраще здійснює тиск лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, оскільки нардеп з її фракції Кабаченко змінив своє рішення і відмовився від участі в МФО Разумкова.

"Виходить, ми погано тиснемо, раз назад ніхто не повертається, а Юлія Тимошенко – молодець, вона професійно натискає", – зазначив Давид Арахамія.

Він додав зараз картина виглядає не так, як раніше, тому що раніше мав хайп. Деякі люди ходили по телеефірах та розповідали, що когось позбавляють посади. Ці люди розповідали, що вони дуже гарні, молоді та браві, а їх виганяє влада.

"Тепер намагаються запустити новий хайп про те, що нібито якісь молодчики з Банкової комусь дзвонять, але немає такого…", — зазначив Арахамія.

За його словами, у тому, що створено МФО, немає нічого незвичайного, тому що їх вже були десятки. Просто самі журналісти, громадськість роблять із цього незрозумілий хайп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Разумков підтвердив сказане Аваковим про папки із санкціями за 5 хвилин до засідання РНБО. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Адъютант своего народа

16 листопада 2021, 17:57

Когда же этот бля*ский(по-другому и не скажешь) психоз на Украине закончится, что Россия вот-вот нападет на вас? Да нах.. вы нам нужны? Чтобы кормить и отапливать вас? Наложили себе в свои шаровары, что весь мир шарахается от вашей вони. Ганьба та презирство Украiне!

вадим

16 листопада 2021, 17:53

клоун


Новини