Головна Новини Політика внутрішня політика У «Слузі народу» просять не кричати «зрада» - Меркель не планує залишатися на саміт «Кримської платформи»
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» просять не кричати «зрада» - Меркель не планує залишатися на саміт «Кримської платформи»

В "Слузі народу" не бачать проблеми, що Меркель не братиме участі в Кримській платформі

16 серпня 2021, 17:33
Поділіться публікацією:

Канцлер ФРН Ангела Меркель не буде залишатися в столиці України на саміт "Кримської платформи". Пані Меркель проведе зустріч із президентом України Володимиром Зеленським 22 серпня, після чого відправиться до Німеччини. Ось тільки у провладній фракції "Слуга народу" нічого страшного в тому, що Меркель не братиме участі в "Кримській платформі", не бачать. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі "24 каналу" заявила одна зі спікерів "Слуги народу", народний депутат Ірина Верещук.

У «Слузі народу» просять не кричати «зрада» - Меркель не планує залишатися на саміт «Кримської платформи»

Володимир Зеленський та Ангела Меркель. Фото: kanaldom.tv

Нардеп заявила, що Ангела Меркель не може залишитися в Києві на два дні через величезну зайнятість. Мовляв, у канцлера Німеччини все розписано було ще задовго до дати саміту і це дуже прогнозовано.

"Меркель не може залишатися так, як вона хоче, дивлячись на успішність візиту. Тут емоції зайві", — вважає Верещук.

За словами нардепа, немає ніяких причин кричати про "зраду". Тут якісь емоції не повинні брати гору, треба думати раціонально.

Нардеп також заперечила, що Меркель свідомо уникає своєї участі в "Кримській платформі", щоб не злити Росію. Ірина Верещук вважає, що, якщо Меркель буде в Києві 22 серпня, то це вже означає, що вона не піддається на тиск Москви. Навіть, якщо такий тиск і є, то приїзд фрау Меркель 23 серпня в Київ — це вже показник, що вмовляння Кремля не йти на діалог з Україною все-таки не подіяли.

Читайте також на порталі "Коментарі" — канцлер ФРН Ангела Меркель вирішила раптово перед приїздом до столиці України відвідати Москву, де проведе переговори з президентом Росії Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини