Головна Новини Політика внутрішня політика У «Слузі народу» нарешті визначилися з висуненням кандидата на вибори мера Харкова
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» нарешті визначилися з висуненням кандидата на вибори мера Харкова

Партія "Слуга народу" не висуватиме свого кандидата на вибори харківського міського голови

7 вересня 2021, 07:05
Поділіться публікацією:

Президентська партія вирішила зайняти позицію стороннього спостерігача, вирішивши не висувати свого кандидата на вибори харківського міського голови. Як інформує видання "Коментарі", про це розповіли лідери "Слуги народу" Давид Арахамія і Олександр Корнієнко під час брифінгу після з'їзду партії, пише "Українська правда".

У «Слузі народу» нарешті визначилися з висуненням кандидата на вибори мера Харкова

Давид Арахамія Фото: сайт партії "Слуга народу"

Довго тривала епопея з можливим висуванцем від "Слуги народу" на виборах мера Харкова. Багато експертів, журналістів, оглядачів в один голос стверджували, що на Банковій точно повинні висунути когось, тому як, якщо кандидата не буде, то це серйозно похитне позиції глави держави в місті-мільйоннику. Йшли чутки про те, що "слуги" можуть підтримати чинного секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, у якого досить непогані шанси здобути перемогу, але чутки так і залишилися чутками. На брифінгу Давид Арахамія так і заявив, що в команді президента поки що не знайшлося сильної кандидатури, яка б могла мати шанси на перемогу на виборах, тому було прийнято рішення не висувати кандидата в мери від "Слуги народу".

Олександр Корнієнко підкреслив, висування кандидатів на місцевих виборах — це прерогатива місцевих партосередків. В даному випадку вирішено утриматися. "Слуга народу" також не підтримуватиме нікого з інших кандидатів. При цьому глава партії допустив, що, якщо якісь із представників "Слуги народу" все-таки вирішать брати участь у виборах, то це буде їх відповідальність, а не відповідальність партії або президента.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стала відома дата виборів мера Харкова: в Раді зареєстрували постанову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини