Головна Новини Політика внутрішня політика У річницю опитування президента нардеп Гончаренко поставив свої 5 питань Зеленському - чекає відповіді
commentss НОВИНИ Всі новини

У річницю опитування президента нардеп Гончаренко поставив свої 5 питань Зеленському - чекає відповіді

Нардеп вважає, що президенту пора відповісти на ключові запитання українцям

25 жовтня 2021, 12:17
Поділіться публікацією:

Народний депутат Олексій Гончаренко вважає, що в річницю опитування президента Зеленського прийшов час поцікавитися навіть не тим, як просувається реалізація відповідей українців, а тим, як сам президент може пояснити таку кількість скандальних моментів, в яких опинився. Як інформує видання "Коментарі", про це Олексій Гончаренко написав у себе в Телеграм-каналі.

У річницю опитування президента нардеп Гончаренко поставив свої 5 питань Зеленському - чекає відповіді

Олексій Гончаренко Фото: УНІАН

За словами нардепа, 25 жовтня 2020 року, рівно рік тому Володимир Зеленський поставив українцям п'ять запитань. Але насправді на питання повинен відповідати саме Володимир Олександрович. І не на ті, що були на листівках під час місцевих виборів, а на багато інших, які накопичилися за останній рік у суспільства. Чітких відповідей глава держави поки що так і не дав.

Далі Олексій Гончаренко представив перелік з п'яти питань, відповіді на які він чекає від президента.

"Коли Зеленський нарешті нормально пояснить про офшори і Pandora Papers? Коли будуть покарані люди, які провалили спецоперацію по "вагнерівцям"? Коли національна безпека України перестане страждати від рішень РНБО, яка допускає 108 помилок? Коли Офіс президента перестане тиснути на журналістів і знищувати свободу слова? І наостанок, коли Зеленський планує з'їжджати з державної дачі? ", — цікавиться нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп VIII скликання, експерт Українського інституту майбутнього Ігор Попов оцінив для порталу "Коментарі" зрушення в реалізації відповідей на п'ять запитань президента. Українці підтримали більшість з пропозицій президента, але поки щодо їх реалізації затягнулася пауза.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 жовтня 2021, 11:37

Про загальну корупцію чиновників-патріотів ані слова - її тут нема.


Новини