Головна Новини Політика внутрішня політика У Раді зареєстрували законопроєкт щодо «особливого статусу Донбасу»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді зареєстрували законопроєкт щодо «особливого статусу Донбасу»

Чинність закону продовжували вже кілька разів

7 грудня 2020, 18:42
Поділіться публікацією:

В парламенті зареєстрували проект закону, який вносить зміни до нормативного акту  про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей (ОРДЛО).

У Раді зареєстрували законопроєкт щодо «особливого статусу Донбасу»

Законопроект передбачає зміни до статті 1 ЗУ "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей", але сам текст на офіційному порталі парламенту відсутній.

Відомо, що на розгляд законопроект подали нардепи під головуванням представника  "Слуга народу" Олександром Корнієнком.

Нагадаємо, дана версія закону була прийняла за часів президентства Петра Порошенко, восени 2014 року та діяли наступні три роки. 

В законі прописано, що особливий порядок на окремих територіях буде введений "після виконання всіх умов, викладених у статті 10 закону, зокрема в частині, що стосується виведення всіх незаконних збройних формувань, їхньої військової техніки, а також бойовиків і найманців з території України".

Раніше "Коментарі" писали про те, що Деніс Шмигаль розповів, чому гроші з COVID-фонду пішли на ремонт доріг. За словами прем’єра, що фінанси з цього фонду йдуть не тільки на лікування хворих на коронавірус, але й  на боротьбу з  наслідками пандемії, в тому числі економічними. Фонд формувався з коштів, які надійшли з різних джерел, в т.ч. і з тих, які спочатку планували витратити на дороги у 2020 році. 
Крім того, ми розповідали про те, що на руці народної обраниці від фракції від "Слуги народу" Олени Криворучкіної журналістами був помічений елітний аксесуар. Політик сьогодні на засідання парламенту з'явилася з годинником класу люкс від швейцарського годинного бренду Hublot. Їх вартість експерти оцінили приблизно у 27 тис. доларів США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини