Головна Новини Політика внутрішня політика У Порошенка висунули колишнього політв'язня Кремля кандидатом в нардепи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Порошенка висунули колишнього політв'язня Кремля кандидатом в нардепи

Порошенко зазначив, що команда «Європейської Солідарності» у Верховній Раді повинна істотно збільшитися

14 вересня 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

У команді п'ятого президента України Петра Порошенка знову намагаються зробити ставку на відомі особистості. Так партія "Європейська Солідарність" офіційно висунула колишнього політв'язнів Кремля, журналіста, політика Романа Сущенка кандидатом в народні депутати на довиборах в окрузі №197 Черкаської області. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на офіційний сайт "Європейської Солідарності" і на заяву Петра Порошенка під час брифінгу.

У Порошенка висунули колишнього політв'язня Кремля кандидатом в нардепи

Порошенко і Сущенко Фото: сайт Європейської Солідарності

П'ятий президент зазначив, що його політичну силу у Верховній Раді не дарма називають "парламентський спецназ", тому що в парламенті опинилися люди, завдання яких відстояти права українців на гідне життя, свободу і європейське майбутнє, а також майбутнє в НАТО. Порошенко висловив впевненість, що команда "ЄС" сьогодні виправдовує очікування українців.

При цьому Порошенко зазначив, що команда "Європейської Солідарності" у Верховній Раді повинна істотно збільшитися. За словами глави "ЄС", рішення висунути Романа Сущенка на довиборах в Черкаській області було прийнято не спонтанно, тому що Роман — легендарна особистість.

Петро Порошенко назвав Романа Сущенка патріотом, професіоналом. Відзначимо, Роман Сущенко на сьогоднішній день член партії "Європейська Солідарність", глава партосередку в Черкаській області.

Сам Роман Сущенко підтвердив, що тільки з командою "ЄС" він упевнений в тому, що вдасться відстояти вибір українців на членство в Європейському Союзі і НАТО.

Зазначимо, кандидатом від "ЄС" в окрузі №184 у Херсонській області стане аграрій депутат Херсонської облради від "Європейської Солідарності" Ігор Йосипенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Порошенко звернувся до Зеленському з проханням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

14 вересня 2021, 07:16

Цей злодій з організованого злочинного угрупування кучми, котрий 30 років розкрадав державні ресурси та кошти і знищував промисловість та економіку держави УКРАЇНА, прикриваючись різними тупими манкуртами-запроданцями-хероями, знову вужем хоче залізти в державне корито, щоб і далі грабувати ресурси держави та мільярдні кошти з бюджету держави з своїм ОЗУ-СВИНАРЧУКІВ...!!! Свідомі громадяни УКРАЇНИ мають сказати НІ цій пітушенківській мерзоті і його свинарчукам раз і назавжди...!!!


Новини