Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко звернувся до Зеленського з проханням
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко звернувся до Зеленського з проханням

П'ятий президент України лідер "Євросолідарності" Петро Порошенко вважає, що чинний глава держави Володимир Зеленський йде шляхом Олександра Лукашенка, який узурпував владу в Білорусі

7 вересня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко звернувся до чинного глави держави Володимира Зеленського з проханням не висловлювати підтримку білоруській опозиціонерці Марії Колесникової, яку Мінський суд засудив до 11 років позбавлення волі, бо це буде не щиро. Як інформує видання "Коментарі", про це Петро Порошенко написав у себе в Telegram.

Порошенко звернувся до Зеленського з проханням

Петро Порошенко. Фото: Українська правда

Петро Порошенко висловив слова солідарності з кримчанами й білорусами, яких окупаційний і диктаторський режими кинули за ґрати. Кримчани постраждали за участь у саміті "Кримської платформи", як тільки повернулися в анексований Крим, тут же їх було ув'язнено, а білоруси розплачуються за те, що "підняли голову" проти режиму Лукашенка. Марії Колесниковій доводиться розплачуватися як одному з лідерів білоруського опозиційного руху.

П'ятий президент зазначив, при цьому він хотів би звернутися до Володимира Зеленського з особистим проханням — утриматися від слів підтримки на адресу Марії Колесникової. Порошенко зазначив, те, що відбувається в Україні з переслідуванням опозиції, з переслідуванням військових, з усіма цими історіями з "вагнерівцями", Чаусом, Трухін та іншою монобільшістю — це лише чергове підтвердження, що шостий президент України вибрав шлях Олександра Лукашенка і прямує саме ним. За словами лідера "Європейської Солідарності", буде сумно, якщо підсумок долі Зеленського буде таким же, як і підсумок долі Лукашенка.

Також читайте на порталі "Коментарі" — вердикт Мінського суду опозиціонерам: Колесниковій — 11 років ув'язнення, Знаку — 10 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини