Головна Новини Політика внутрішня політика У партії «Слуга народу» прокоментували чутки про другий термін Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У партії «Слуга народу» прокоментували чутки про другий термін Зеленського

Корнієнко вважає, що тема другого терміну Зеленського є спекулятивною

5 лютого 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Очільник провладної політичної партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко прокоментував чутки про можливе балотування президента Володимира Зеленського на другий термін. Свою позицію політик окреслив під час інтерв’ю російському виданню "Медуза".

У партії «Слуга народу» прокоментували чутки про другий термін Зеленського

Олександр Корнієнко переконаний, що в "Слузі народу" підтримають Зеленського на другому терміні. Фото: Думская

За словами Корнієнка, жодних конкретних заяв щодо ймовірного походу Зеленського на наступні президентські вибори в Україні наразі не існує. Та якщо президент прийме відповідне рішення, партія "Слуга народу" буде на його боці.

"Ми — його команда. І підтримаємо його в будь-якому рішенні, а громадяни вже будуть вирішувати", — сказав Олександр Корнієнко.

Водночас із цим голова "Слуги народу" підкреслив, що вважає подібні питання спекулятивними, адже сьогодні є більш важливі теми для українського суспільства. Серед них він виділив питання війни на Донбасі, а також економічну кризу, очевидно, пов’язану із пандемією коронавірусу. Також Корнієнко наголосив, що партія "Слуга народу" першочергово турбується про вирішення нагальних проблем в Україні, тож обговорювати спекуляції не на часі.

Нагадаємо, перші чутки про можливе балотування Зеленського на другий президентський термін з’явилися завдяки народному депутату Гео Леросу. Політик повідомив, що відповідну заяву Володимир Зеленський зробив на вечірці на честь свого дня народження.

В Офісі Президента подібну інформацію заперечили, наголосивши, що "президент є здоровою людиною, яка думає про те, що говорить". Водночас в представництві глави держави не виключили можливість тематичних жартів під час застілля.

Пізніше, як повідомляли "Коментарі", під час інтерв’ю одному з українських видань, очільник ОПУ Андрій Єрмак зазначив — Володимир Зеленський може балотуватися на другий термін лише після власної оцінки кількості виконаних передвиборних обіцянок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини