Головна Новини Політика президент Зеленський заявив, що піде на другий термін, - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що піде на другий термін, - нардеп

Нардеп сказав, що це практично офіційно

28 січня 2021, 09:32 comments1095
Поділіться публікацією:

Народний депутат Гео Лерос, якого раніше виключили з фракції "Слуга народу" після жорсткої критики Володимира Зеленського і глави Офісу Президента Андрія Єрмака заявив, що чинний Президент зібрався балотуватися на другий термін. Про це Лерос повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський заявив, що піде на другий термін, - нардеп

Зеленський. Фото: 24 канал

За словами нардепа, під час святкування свого дня народження в близькому колі, Зеленський повідомив своєму оточенню про намір балотуватися на другий президентський термін.

Дану інформацію поки не підтвердили й не спростовували інші офіційні особи. Варто зазначити, що під час президентської кампанії 2019 року Володимира Зеленського заявляв, що йде на один термін повноважень, оскільки вважає, що п'яти років досить для того, щоб кардинально змінити країну.

На великій прес-конференції 20 травня 2020 року Президент Зеленський визнав, що одного президентського терміну недостатньо для втілення в життя всіх планів.

Гео Лерос став народним депутатом за списком партії "Слуга народу", в Раді він зайняв посаду заступника голови Комітету з питань культурної та гуманітарної політики.

У березні 2020 року Гео Лерос опублікував відеозаписи, на яких нібито брат глави Офісу Президента Андрія Єрмака Денис продає державні посади за гроші та обговорює це з іншими людьми.

Восени 2020 року Лерос з трибуни Верховної Ради назвав Андрія Єрмака російським агентом і звинуватив президента Зеленського в провалі та невиконанні передвиборних обіцянок. 1 вересня фракція "Слуги народу" виключила Лероса зі своїх лав.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки Володимир Зеленський заробив за рік.

Також Президент України анонсував початок вакцинації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

28 січня 2021, 10:39

Зараз моє життя Має один сенс. Поважати українське. В часи,коли Правий сектор Вів боротьбу І захищалась українська армія. Повинен правити тільки Справжній президент(а не кл#ун), Вести на боротьбу З ворогами.

Ерофей

28 січня 2021, 10:34

Он задолбал народ своим первым сроком. Его окружение - одни дебилы, рвущие бюджет через откаты. Лидер - Кирилл Тимошенко со своим другом, Кубраковым, только за эту каденцию украли с бюджета не менее 20 миллиардов.

Сергій

28 січня 2021, 09:48

Да, ... смешная шуточка !


Новини