Головна Новини Політика внутрішня політика У «ОПЗЖ» вважають, що прийшов час запитати, що зробила влада для країни за минулі два роки
commentss НОВИНИ Всі новини

У «ОПЗЖ» вважають, що прийшов час запитати, що зробила влада для країни за минулі два роки

В ОПЗЖ підтримують позицію Медведчука і солідарні з його висновками про переслідування, що проводяться владою

14 вересня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Замовником політичних переслідувань голови Політради партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука може бути чинна влада, яка користується тим, що судова система більше не є незалежною. Як передає видання "Коментарі", про це пише сайт телеканалу "112 Україна", посилаючись на офіційну заяву "ОПЗЖ".

У «ОПЗЖ» вважають, що прийшов час запитати, що зробила влада для країни за минулі два роки

Партія "Опозиційна платформа - За життя" Фото: з відкритих джерел

У партії повністю солідарні з позицією Віктора Медведчвука, який не став подавати апеляцію на останнє рішення Печерського районного суду міста Києва, вирішивши відразу звертатися до Європейського суду з прав людини. Саме в ЄСПЛ повинні поставити крапку в цій історії і дати правову оцінку незаконному обранню лідеру "ОПЗЖ" запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

В політичній силі зазначають, історія, яка останні півроку відбувається навколо Віктора Медведчука дуже красномовна, адже вона не тільки про політичне переслідування опозиції, а й про те, що влада обвела навколо пальця своїх виборців, адже люди не голосували на виборах за знищення правової держави, за узурпацію влади, яка не сприймає двосторонній діалог не тільки з опозицією, а й зі своїм народом. У "ОПЗЖ" вважають, що судовий процес проходить не над Віктором Медведчуком, а над багатомільйонним народом України.

"Влада судить саме того виборця, який за неї проголосував. І вирок виконується незаконними методами ", — відзначають в політичній силі.

У "ОПЗЖ" додають, не може вважатися законним і нормальним, коли наступають на права російськомовних, коли не зважають на правами віруючих, утискаючи Українську православну церкву, коли необгрунтовано підвищують тарифи, не приділяють увагу медицині в розпал пандемії, а найголовніше — не роблять нічого для наближення світу на сході країни.

У команді Віктора Медведчука відзначають, що вже пройшло достатньо часу, щоб попросити владу відзвітувати про свої успіхи за 2 роки. Тому що крім обіцянок і красивих слів повинні вже бути і якісь результати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українці цікавляться справою Медведчука, але не вірять в винесення справедливого вироку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини