Головна Новини Політика внутрішня політика У нас працюватиме імперативний мандат: Олена Шуляк розповіла про дисциплінарну раду
commentss НОВИНИ Всі новини

У нас працюватиме імперативний мандат: Олена Шуляк розповіла про дисциплінарну раду

"Те, що ми можемо застосовувати до народних депутатів, іноді виглядає "беззубо"", - Олена Шуляк

15 листопада 2021, 20:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Нова голова партії "Слуга народу" розповіла про створення дисциплінарної ради. Про це інформують кореспонденти порталу "Коментарі".

У нас працюватиме імперативний мандат: Олена Шуляк розповіла про дисциплінарну раду

Олена Шуляк. Фото: Facebook

Під час партійного з'їзду, який відбувся 15 листопада, Олена Шуляк розповіла про дисциплінарну раду. Глава партії зазначила, що раніше у фракції була ідея створення етичної ради, яка давала б оцінку поведінці нардепів.

"Раніше у нас була ідея ще у фракції створити так звану етичну раду, яка б розглядала різну поведінку наших народних депутатів, що входять до фракції. Але ініціатива не реалізувалася. Тому мені здається, коли зараз саме партія візьме на себе цю ініціативу і така дисциплінарна комісія працюватиме", — розповіла Шуляк.

Також глава партії наголосила, що щодо депутатів працюватиме імперативний мандат.

"Ми з вами чудово розуміємо, що ні народні депутати, ні депутати місцевих рад не несуть кримінальної та адміністративної відповідальності за певні вчинки, але повторюся, у нас працюватиме імперативний мандат і для тих місцевих депутатів, які поводитимуться негідно, можливо буде правильно його Це потрібно буде розглядати в кожному конкретному випадку, звичайно, хотілося б, щоб у таку дисциплінарну комісію входили люди з надзвичайно високою репутацією, саме репутація у 21 столітті є безцінним скарбом. певні пункти", — поінформувала Олена Шуляк.

Дисциплінарна рада також стежитиме і за поведінкою нардепів.

"Щодо народних депутатів також можуть бути різні застосування. Ми бачимо, що сьогодні те, що ми можемо застосовувати до народних депутатів, іноді виглядає "беззубо". Тому ми дивитимемося, які саме механізми можна запропонувати тим, хто робитиме негідні вчинки." — підкреслила Шуляк. 

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Олена Шуляк очолила партію "Слуга Народу ".

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у ТСК розповіли, чи давав Зеленський вказівку зірвати операцію щодо "вагнерівців"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Скептик

15 листопада 2021, 21:21

Зеленому дерьму говорить о моральности? Абсурд


Новини