Головна Новини Політика внутрішня політика «У нас є, сидіть тихо!»: Гордон підтримав заяву Арестовича про ракети у бік Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

«У нас є, сидіть тихо!»: Гордон підтримав заяву Арестовича про ракети у бік Москви

Гордон заявив, що заява Арестовича вірна, але треба переходити від слів до справ

27 жовтня 2021, 07:55
Поділіться публікацією:

Досить резонансною стала нещодавня заява спікера української делегації в ТКГ, радника голови ВП Олексія Арестовича про те, що Путін може своїми заявами догратися до того, що українські високоточні ракети спрямують у бік Москви. Слова офіційного представники у ТКГ почали одразу ж обговорювати, як у Києві, так і Москві. Як повідомляє видання "Коментарі", щодо цієї заяви в ефірі телеканалу "Україна 24" висловився і журналіст, бізнесмен Дмитро Гордон. Він підтримав позицію Арестовича, зазначивши, що потрібно не лише говорити, а й робити, розпочавши практичну частину питання.

«У нас є, сидіть тихо!»: Гордон підтримав заяву Арестовича про ракети у бік Москви

Високоточні ракети спрямують у бік Москви. Фото з відкритих джерел

За словами Дмитра Гордона, в Україні є достатня кількість підприємств, які можуть виробляти висококласні, високоточні ракети, можна згадати той самий "Південмаш".

"От тільки, якби була політична воля, для початку Петра Порошенка, ми давно вже виготовляли б і ракети, і все інше. Але немає політичної волі, ми весь час випрошуємо то зброю, то ще щось інше. У нас були найкращі у світі ракети. Незрозуміло, у чому проблема знову побудувати такі на 7-8 році війни з Росією", – обурився журналіст.

Дмитро Гордон заявив, що вважає, що Олексій Арестович публічно озвучив правильну думку про ракети, які можуть дістати до Москви. При цьому журналіст зазначив, що для початку потрібно зробити, поставити, націлити, а потім сказати – "у нас є, сидіть тихо!". Ось це зовсім інша була б розмова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Арестович назвав найкращий вихід для РФ у ситуації з окупацією Донбасу та Криму. Путін повинен розуміти плачевні наслідки для себе.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

27 жовтня 2021, 07:40

В лужу ПУК! В шальвары срак! Отомстили москалям, можна дальше итальянские унитазы драить и попы мыть.


Новини