Головна Новини Політика внутрішня політика Арестович назвав кращий вихід для РФ в ситуації з окупацією Донбасу і Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович назвав кращий вихід для РФ в ситуації з окупацією Донбасу і Криму

Арестович вважає, що Путін дограється, що українські ракети будуть спрямовані на Москву

25 жовтня 2021, 10:34
Поділіться публікацією:

Між Україною і Росією можливий адекватний двосторонній діалог щодо членства України в НАТО тільки після того, як Москва виведе свої збройні формування з Криму і Донбасу і виплатить репарації Києву за період окупації. Це буде найкращий вихід для РФ з ситуації, яка склалася. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Дом" висловив речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович.

Арестович назвав кращий вихід для РФ в ситуації з окупацією Донбасу і Криму

Олексій Арестович. Фото із відкритих джерел

На думку Арестовича, поки Росія не прийняла рішення про деокупацію Донбасу — немає сенсу обговорювати загрози, які бачить для себе Кремль в питанні вступу в Альянс України. Поки ж переговори між Україною і Росією неможливі, тому що дві держави не готові сприймати ті аргументи, які можуть бути озвучені, адже дві країни знаходяться фактично в стані війни і є противниками. Олексій Арестович підкреслив, до ситуації, що склалася призвела саме Росія.

За словами Арестовича, своїми ж заявами по "червоних лініях" щодо членства України в НАТО президент РФ Путін може домогтися лише того, що українські ракети в один прекрасний момент будуть спрямовані на Москву. І це може статися зовсім скоро. Олексій Арестович повідомив, що Україна вже активно працює над своєю ракетною програмою. Тому зовсім не важко українським ракетам дістати до Москви. При цьому спікер української делегації в ТКГ називає такі наміри України паритетними діями, пояснюючи. Що такого ніколи б не сталося, якби не російська агресія.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Арестович розповів, як пенсіонери, не залишаючи Донецьк і Луганськ, зможуть отримувати українські пенсії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини