Головна Новини Політика внутрішня політика У голови партії "Голос" Кіри Рудик забрали закордонний паспорт – журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

У голови партії "Голос" Кіри Рудик забрали закордонний паспорт – журналіст

У Мережі з'явилася інформація про те, що у Кіри Рудик могли відібрати закордонний паспорт

26 липня 2022, 11:46 comments1722
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Журналістка Світлана Крюкова, посилаючись на джерела видання "Країна", заявила, що у Кіри Рудик забрали закордонний паспорт. Про це Крюкова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

У голови партії "Голос" Кіри Рудик забрали закордонний паспорт – журналіст

Кіра Рудик, фото Facebook

За даними Крюкової, закордонний паспорт у Рудик забрали під час перетину держкордону. Журналістка пише, що джерело не виключило, що вилучення паспорта у Рудик може бути пов'язане з можливою наявністю у депутата другого громадянства.

" На питання "Країни" чи правда, що у Рудик забрали паспорт, і анулювали їй громадянство, сама Рудик відповіла інтригуюче: "Ні, мене не позбавляли українського громадянства. Все інше, я поки що не коментую", — повідомляє Крюкова.

У голови партії ”Голос” Кіри Рудик забрали закордонний паспорт – журналіст - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "За все відповідатимуть": Зеленський показав наслідки російського обстрілу Затоки на Одещині – відео. За все відповідатимуть. Кожен. Кожен "визволитель", що руйнує наше життя – Зеленський.

Читайте також про те, що Малюська розкрив деталі мирного договору , який готова підписати Росія. Міністр юстиції вважає, що українсько-російські переговори продовжаться, але не зараз.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що російський військовий КамАЗ переїхав автомобіль із людьми між Мелітополем та Бердянськом: загинули двоє дітей. Усі люди загинули на місці аварії, серед них двоє дітей.

Також "Коментарі" інформували про те, що експерт розповів, як на Банковій вирішили прив'язати до Зеленського образ Володимира Великого. Свято Дня Української Державності стане стартовою точкою у новій виборчій кампанії Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини