Головна Новини Політика внутрішня політика У Європарламенті закликали ЄС зупинити фінансову допомогу Києву через владу, яка переслідує Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

У Європарламенті закликали ЄС зупинити фінансову допомогу Києву через владу, яка переслідує Медведчука

Максиміліан Кра закликав ЄС зупинити фінансування української влади

3 листопада 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Європейський Союз виділяє Україні багато грошей на проведення реформ та досягнення миру на Донбасі. Водночас, лідер "ОПЗЖ", нардеп Віктор Медведчук пропонує реальні кроки для реалізації цього, але замість того, щоб прислухатися до нього, влада переслідує політика. Тому Захід має зробити все, щоб зупинити фінансування режиму Зе-влади. Про це заявив член Європарламенту від Німеччини, який входить до підкомітету з питань прав людини, доктор Максиміліана Кра під час зустрічі з Віктором Медвечуком, який зараз перебуває під домашнім арештом. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише сайт телеканалу "112 Україна".

У Європарламенті закликали ЄС зупинити фінансову допомогу Києву через владу, яка переслідує Медведчука

Максиміліан Кра. Фото: з відкритих джерел

"Ми тут тому, що Віктор Медведчук – політичний в'язень. І Європейський Союз витрачає багато грошей на Україну, які використовуються на корупцію та на війну. Віктор — це людина, яка хоче закінчити війну і яка хоче зберегти дешеву енергію та мир для українського народу", — сказав він.

Європарламентар вважає, що приїхати до Києва та підтримати Віктора Медедчука – це правильний крок, тому що таким чином режим, який перебуває при владі в Україні, має побачити, що на Заході не згодні з його політикою. І захід робитиме все можливе, щоб зупинити фінансування режиму, який заарештував опозиційного лідера.

Зазначимо, що у вересні до Києва приїжджали з візитом секретар Сенату Франції, віце-президент Комітету закордонних справ, оборони та збройних сил Сенату Франції, член Парламентської асамблеї НАТО від Франції та член Міжпарламентського союзу Жоель Герріо, а також французький сенатор Наталі Гуле. Вони відвідали Віктора Медведчука, який перебуває під домашнім арештом, та провели зустріч із ним та співголовою партії "ОПЗЖ" Вадимом Рабіновичем.

Тоді віце-президент Комісії з конституційного законодавства, законодавства, загального виборчого права, регламенту та спільного управління Сенату Франції Наталі Гуле зазначила, що вони повертаються до Франції з дуже чіткою та конкретною дорожньою картою по Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Медведчук назвав злочини, які йому інкримінуються, – нікчемними юридичними претензіями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини