Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук назвав інкриміновані йому злочини – нікчемними юридичними претензіями
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук назвав інкриміновані йому злочини – нікчемними юридичними претензіями

Нардеп упевнений, що всі справи проти нього в суді розваляться

29 жовтня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Лідер партії "ОПЗЖ", нардеп Віктор Медведчук заявив, що злочини, які йому інкримінуються, є нікчемними юридичними претензіями, які не підтверджуються ні матеріальним, ні процесуальним правом. Як повідомляє портал "Коментарі", слова політика передає сайт телеканалу "112 Україна".

Медведчук назвав інкриміновані йому злочини – нікчемними юридичними претензіями

Віктор Медведчук. Фото: сайт телеканалу 112 Україна

"Сфабрикована перша кримінальна справа, яка є чистою "липою", і ми це доведемо в судах на всіх рівнях. Друга — це вже в квадраті "липа", абсурдна липа, щодо того, що намагаються інкримінувати мені. Це ні в які ворота вже не лізе… Ніяк не юридично… я за професією юрист, довгі роки працював адвокатом, працював у правоохоронній системі… Я знаю, що таке правозастосовна діяльність… На жаль, мій професійний досвід, мої знання непридатні для того, щоб пояснити, наскільки сьогодні Україна залишилася правовою державою, і що сьогодні роблять СБУ, прокуратура, органи слідства стосовно мене, фабрикуючи ці кримінальні справи... Але це не юридична оцінка, це просто абсурд, який створений з нікчемних юридичних претензій, які не підтверджуються ні матеріальним, ні процесуальним правом", — заявив Віктор Медчедчук.

Водночас він висловив упевненість, що всі ці звинувачення розсипляться.

Віктор Медведчук зазначив, що немає жодного сенсу обговорювати цю тему, бо ці звинувачення розсипляться. У них немає підтверджень, немає жодних доказів.

Політик наголосив, найголовніше – немає самої події злочину, про який вони говорять, який намагаються йому інкримінувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Медведчук розповів, чому Україна втратила шанс мати щомісяця 600-700 тисяч вакцин власного виробництва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини