Головна Новини Політика внутрішня політика У Центру протидії дезінформації з'явився керівник: кого призначив Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

У Центру протидії дезінформації з'явився керівник: кого призначив Зеленський

Призначена на посаду Поліна Лисенко має подяку від директора ФБР

2 квітня 2021, 19:03
Поділіться публікацією:

Попередньо анонсований Центр протидії дезінформації нарешті отримав реальні обриси. Так, 2 квітня у організації з'явився чинний керівник. Указом президента Володимира Зеленського на посаду офіційно вступила кандидат юридичних наук Поліна Лисенко. Інформацію про призначення опублікували на офіційному сайті глави держави.

У Центру протидії дезінформації з'явився керівник: кого призначив Зеленський

Поліна Лисенко. Фото: elena.boyko

Повідомляється, що Центр почне свою роботу трохи менше, ніж через місяць після повідомлення про його створення — 6 квітня. Нагадаємо, що члени РНБО узгодили функціонування подібного органу на території країни 11 березня. Володимир Зеленський сподівається, що своїми діями Україна покаже приклад всьому цивілізованому світу. Також президент припустив, що ЦПД в майбутньому зможе діяти не тільки в суто українських, а й міжнародних інтересах.

За словами Поліни Лисенко, очолювана нею структура працюватиме винятково в національних інтересах України. Першочерговим завданням новопризначена керівниця бачить виняткову боротьбу з маніпуляціями і деструктивною дезінформацією. Також під пильну увагу ЦПД потраплятимуть будь-які пропагандистські матеріали.

Замість довідки. Поліна Лисенко має освіту в області права (закінчила Київський нацуніверситет ім.Шевченка), є кандидатом юридичних наук. Працювала в НАБУ і Департаменті міжнародно-правового співробітництва. Нагороджена подякою керівника ФБР за забезпечення співробітництва з українською Генпрокураторою. Перед призначенням в Центр протидії дезінформації відповідала за зв'язки з громадськістю в "Укразалізниці".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що пост в Кабінеті міністрів можуть заборонити займати особам, які були запідозрені в плагіаті наукових робіт.

Також на порталі знайдеться інформація про те, чому народні депутати в черговий раз намагаються відправити у відставку чинного главу МОЗ Максима Степанова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини