Головна Новини Політика внутрішня політика «Тисячу Зеленського» сплатять самі українці: Шмигаль розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

«Тисячу Зеленського» сплатять самі українці: Шмигаль розкрив подробиці

Президентська програма діятиме у 2021 та 2022 роках

16 листопада 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Гроші на анонсовану президентом 1 тисячу гривень для повністю вакцинованих проти COVID-19 українців візьмуть із скарбниці із коштів платників податків. Проблем із виплатами бути не повинно, адже вони вже закладені у бюджеті. Як передає видання "Коментарі", про це на брифінгу написав глава уряду Денис Шмигаль.

«Тисячу Зеленського» сплатять самі українці: Шмигаль розкрив подробиці

Денис Шмигаль. Фото: Обозреватель

Прем'єр пояснив, що гроші знайдуть у фонді підтримки підприємництва, що постраждало від пандемії. Тобто фактично ті кошти, які минулий рік виділяли для підтримки дрібного бізнесу, тепер виділятимуть для мотивації вакцинації всіх громадян.

Денис Шмигаль додав, йдеться про загальний фонд бюджету, звідки виділятимуться кошти. Тобто фактично самі ж українці і профінансують президентську програму. Цією програмою можна буде скористатися і в час, що залишився, в 2021 році, і в першому півріччі 2022 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти спеціально для видання "Коментарі" проаналізували ініціативу президента України, а також розповіли, чому з цією ініціативою влада серйозно запізнилася. Також було зроблено акцент на тому, що мотивувати вакцинуватися потрібно не всіх поспіль, а саме тих громадян, які входять до групи ризику, тобто пенсіонерів, людей із супутніми захворюваннями.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян розкритикував ініціативу президента Зеленського щодо вакцинації, заявивши, що у влади досить серйозні проблеми з математикою та коштів на мотивацію вакцинуватися для всіх українців точно не вистачить. Про це у Зеленскього не говорять.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

snovsvt

16 листопада 2021, 18:11

ще йуліну тищщу не роздали а вже клоунська тищща на підході Казка про міністра мвд рукзякяна. Жив-був рукзякян, самий хітрий із армян (навіть хитріший за пічальную лошадь лавриняна, главного поставщіка бєлого какао в кооператив озеро). І рішив він кошмаріть шоколадного петю з трьох сторон, зліва, зправа і зпосередині, а потім від своїх же кошмарень і спасать, такий був нехітрий план конвертації влади в гроші. І найняв він трьох капєєчний акторів на відповідні ролі. Зліва - Ківу красную жомовую яму, якого впіхував то в социки то в зажопу, зправа - псєвдонаці Білецького і його куплені проксі "нацкорпус" і зпосередині - псєвдогіка Геращенко і його шортліст дурнуватих кацапофілів "миротворець". Но с атаманом Зєльоний сей сємітский фокус нєудался, ібо і сам атаман сєміт отпєтий. Турнули рукзякяна, турнулі і його посіпак. Источник: https://politics.comments.ua/news/domestic-policy/poltavschina-bez-perspektiv-kuda-vedet-oblast-ze-gubernator-oleg-sinegubov-688080.html © Comments.ua


Новини