Головна Новини Політика внутрішня політика Терплять збитки, але б’ють санкціями наволоч: нардеп розповів про справжніх друзів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Терплять збитки, але б’ють санкціями наволоч: нардеп розповів про справжніх друзів України

Олексій Гончаренко подякував країнам, які готові жертвувати своєю економікою заради підтримки України

12 березня 2022, 11:40
Поділіться публікацією:

Російсько-українська війна показала, ким ми повинні стати. Зараз проти Росії вводять санкції, наших біженців приймають все нові й нові держави. Ось на чиєму боці ми маємо бути! Як інформує видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише нардеп фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко.

Терплять збитки, але б’ють санкціями наволоч: нардеп розповів про справжніх друзів України

Олексій Гончаренко Фото: Фейсбук Алексія Гончаренка

"Коли треба, підставляти плече. Терпіти збитки – але бити санкціями будь-яку наволоч, якщо цього потребує ситуація. Ви бачите, як виглядає бажання не підставляти кишеню, не лізти до чужого горя – це виглядає мерзенно. Кожен пакет санкцій коштує іншим країнам грошей. Це подорожчання пального, енергоносіїв, але це потрібні витрати. Не можна лишати інші народи наодинці з їх горем. Нас не лишили? Ні. От і ми маємо бути щирими та відкритими, переживши акт безпрецедентної агресії", – зазначив нардеп.

Він додає, не потрібно говорити, що 500 біженців з Афганістану якось загрожують нашій економіці. Насправді, не загрожують. Адже наші західні партнери підписались заради нас і на більші втрати – тепер ми перемагаємо та дякуємо їм за підтримку.

"Переживши цю війну, ми покажемо вдячність та готовність бути форпостом Європи вже у мирний час. Це відповідальність, і тут потрібно проявити максимальну послідовність в усьому. Ви вже побачили, що в такі часи гроші – зовсім не головне. Людські життя вищі. Звісно, зараз я кажу про держави, які дійсно допомагають. Якщо орієнтуватись – то тільки на кращих", – резюмував політик.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський і Джо Байден провели найдовшу телефонну розмову: стало відомо про що говорили.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини