Головна Новини Політика президент Зеленський і Байден провели найдовшу розмову: про що говорили
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський і Байден провели найдовшу розмову: про що говорили

Телефонна розмова президентів України та США тривала близько 50 хвилин

12 березня 2022, 08:50 comments3603
Поділіться публікацією:

Президенти України та США на спілкування один з одним витратили загалом близько 50 хвилин. Це новий рекорд з огляду на те, що раніше лідери держав на спілкування витрачали приблизно 30-40 хвилин. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє американський телеканал "CNN".

Зеленський і Байден провели найдовшу розмову: про що говорили

Джо Байден та Володимир Зеленський. Фото: з відкритих джерел

Видання, посилаючись на джерела в уряді, зазначає, що розмова затяглася, тому що офіційний Вашингтон спробував донести, які саме обмеження в торгівлі з Росією вводяться.   

У свою чергу Володимир Зеленський у Twitter повідомив, що у розмові з Джо Байденом спробував донести американській стороні, як відбуваються воєнні дії в Україні. Окремою темою розмови було обговорення нового пакету санкцій проти Росії. Президент наголосив на тому, що Росії, продовжуючи свої військові дії в Україні, вбиває мирне населення. Тому Україні дуже важливо відчувати, що США посилюють оборонну підтримку країни, а також посилюють тиск на санкцію на Москву.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Туреччини Ердоган публічно заявив, що у масштабній війні в Україні є вина кожного із західних лідерів, які заплющили очі на анексію Росією Криму у 2014-му році. Тоді багато хто боявся підняти голос і жорстко відреагувати на такий крок Кремля. Тепер же Росія зрозуміла, що може й надалі окупувати Україну. Як наслідок, щодня світ бачить, як в Україні руйнуються міста, перетворюючись на руїни, а люди змушені залишати свої будинки, їдучи невідомо куди, в країні плачуть діти та старі люди. Спостерігати за таким дуже болісно і важко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини