Головна Новини Політика внутрішня політика Тарас Чорновіл розповів про гучне кадрове рішення відразу після відставки Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Тарас Чорновіл розповів про гучне кадрове рішення відразу після відставки Разумкова

Після того, як Банкова прибере Разумкова, можуть взятися за голову уряду

6 жовтня 2021, 07:51 comments1451
Поділіться публікацією:

Поки увага всіх українців прикута до заміни спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова на Руслана Стефанчука у нас назріває ще одне кадрове рішення. Пост прем'єр-міністра може зайняти Кирило Тимошенко, посунувши на цій посаді Дениса Шмигаля. Як інформує видання "Коментарі", такою інформацією у себе в Facebook поділився український політолог Тарас Чорновіл.

Тарас Чорновіл розповів про гучне кадрове рішення відразу після відставки Разумкова

Засідання РНБО. Фото з відкритих джерел

Політолог зазначає, Кирило Тимошенко давно вже бажає обійняти посаду не багато не мало, а цілого прем'єр-міністра. Правда тут є пара проблем. З Разумковим все пішло у зворотному порядку. Спочатку у Зеленського довго плекали та розганяли нелюбов, боязнь, ненависть до спікера, а потім використовували його чергову іграшку — закон для олігархів, щоб остаточно знищити спікера. А тільки потім задумалися, а кого ж туди посадити. Саме тут і посунувся Стефанчук, який завжди "чего изволите-с". А зі Шмигалем в Зеленського поки що проблем немає. Той аж зі шкіри лізе, щоб довести, що у нього немає політичних амбіцій, а ще він повністю відрікся від своєї конституційної суб'єктності й у кожному висловлюванні підкреслює, що все добре в країні й за це потрібно дякувати Володимиру Зеленському.

За словами Чорновола, Зеленський любить лояльних людей. І поки ніяких намірів усувати слухняного Шмигаля не проявляє.

"І, якщо проти Разумкова Єрмак понад рік плів інтриги, то проти Шмигаля вони ще й не стартували. А хочеться вже. Поки Тимошенко використовує свої вміння піар-менеджера і режисера, і сценариста рекламної продукції. Розкручує свої "досягнення" в "Великому будівництві" і в рекламі "неперевершеного". Якщо дуже підсолодить Зеленському, то може і переможе в апаратних інтригах. Адже саме так і твориться кадрова політика", — зазначив політолог.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Разумков розповів, чим займатиметься після відставки з поста глави ВР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини