Головна Новини Політика внутрішня політика Таран: умовній бабі Галі запропонують на 1000 Зеленського купити квиток на концерт 95 кварталу
commentss НОВИНИ Всі новини

Таран: умовній бабі Галі запропонують на 1000 Зеленського купити квиток на концерт 95 кварталу

Українці зраділи новини про 1000 гривень за вакцинацію, доки не зрозуміли, на що ці гроші можна буде витратити

16 листопада 2021, 16:34 comments1118
Поділіться публікацією:

Після вчорашнього відеозвернення президента Володимира Зеленського багато українців вже почали коштувати плани, як використовують свою тисячу гривень, а якщо в сім'ї підуть вакцинуватися дві людини, то й зовсім вийде – 2 тисячі гривень. Ось тільки більшість із тих, хто зрадів такій новині, навіть не здогадуються, що цю тисячу гривень неможливо буде використати на свої потреби – сплатити комуналку чи скупитися в магазині, купивши найнеобхідніші продукти. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише український політолог Сергій Таран.

Таран: умовній бабі Галі запропонують на 1000 Зеленського купити квиток на концерт 95 кварталу

Тисяча гривень. Фото: finclub.net

Політолог пояснює, що 1000 гривень, які пообіцяв Володимир Зеленський за вакцинацію, не можна буде витратити на оплату тарифів, продуктів та медикаменти. Їх можна витратити лише на спорт та концерти.

"Уявляєте собі у нашій провінції, де проблема з вакцинацією найбільше умовна бабуся Галя вакцинується і йде купувати абонемент в спортклуб? Або купує квиток на концерт "95 кварталу"? Це, за версією Зе-влади, найбільша потреба умовної бабусі Галі. Давид Арахамія у кулуарах вже пояснив, що 1000 гривень за вакцинацію не можна витрачати на тарифи, бо це "підтримка економіки олігархів", а от на підтримку індустрії розваг якраз і треба, бо артисти, виявляється, найбільше постраждали від пандемії", – зазначив Сергій Таран.

Він додає, поки складно сказати, скільки триватиме в Україні пандемія, але наша влада тяжко хвора і, здається, що це невиліковно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розібралися, чи спрацює ініціатива президента вакцинувати всю Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

snovsvt

17 листопада 2021, 00:35

Ще йуліну тищщу не роздали а вже клоунська тищща на підході. А чому клоунська тищща? Тому що потратить її можна толька на білєт на виступлєніє клоунов. Казка про міністра мвд рукзякяна. Жив-був рукзякян, самий хітрий із армян (навіть хитріший за пічальную лошадь лавриняна, главного поставщіка бєлого какао в кооператив озеро). І рішив він кошмаріть шоколадного петю з трьох сторон, зліва, зправа і зпосередині, а потім від своїх же кошмарень і спасать, такий був нехітрий план конвертації влади в гроші. І найняв він трьох капєєчний акторів на відповідні ролі. Зліва - Ківу красную жомовую яму, якого впіхував то в социки то в зажопу, зправа - псєвдонаці Білецького і його куплені проксі "нацкорпус" і зпосередині - псєвдогіка Геращенко і його шортліст дурнуватих кацапофілів "миротворець". Но с атаманом Зєльоний сей сємітский фокус нєудался, ібо і сам атаман сєміт отпєтий. Турнули рукзякяна, турнулі і його посіпак.


Новини