Головна Новини Політика внутрішня політика Таран: Лавров підтвердив, що військова загроза РФ – це шантаж вступу України до НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Таран: Лавров підтвердив, що військова загроза РФ – це шантаж вступу України до НАТО

Політичний експерт Сергій Таран вважає, що президент Зеленський припустився помилки, коли анонсував прямі переговори з Путіним.

2 грудня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров сьогодні фактично підтвердив, що військова загроза РФ – шантаж вступу України до НАТО. Він оголосив, що Росія запропонує новий пакт про європейську безпеку, який має зупинити "розширення НАТО на схід", зокрема не допустити Україну до євроатлантичного Альянсу. Як передає портал "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише відомий український політичний експерт Сергій Таран.

Таран: Лавров підтвердив, що військова загроза РФ – це шантаж вступу України до НАТО

Сергій Лавров. Фото: liga.net

Експерт зазначив, що свою заяву Сергій Лавров зробив на міністерській зустрічі країн ОБСЄ якраз у відповідь на заяву Держсекретаря США Ентоні Блінкена з приводу нарощування РФ військових сил навколо України. Заява Сергія Лаврова ще раз підтверджує, що анонсовані президентом України Володимиром Зеленським "прямі переговори" з президентом Росії Володимиром Путіним без участі західних партнерів є хибною стратегією.

Сергій Таран вважає, що Москва активно підштовхуватиме Захід до того, щоб вони почали потроху забувати про Україну та виносити її за дужки загальноєвропейської системи безпеки. В хід будуть йти всі можливі методи.

"І, якщо Володимир Зеленський сам оголошує, що готовий до прямих переговорів з Кремлем, забувши про Берлін, Париж і Вашингтон, західні партнери можуть легко на це погодитися. Залишивши нас віч-на-віч з ворогом. Без механізму санкцій. І без євроатлантичних перспектив", – наголосив експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сигнали Кремля не подіяли: у "Слузі народу" заявили, що НАТО розширюватиметься на Схід, послалися на фізику, проти якої "не попреш". Тому рішення буде на користь Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини