Головна Новини Політика зовнішня політика Сигнали Кремля не подіяли: у Слузі народу заявили, що НАТО розширюватиметься на Схід
commentss НОВИНИ Всі новини

Сигнали Кремля не подіяли: у Слузі народу заявили, що НАТО розширюватиметься на Схід

Після переговорів у Ризі глав МЗС країн-членів Альянсу та генсек НАТО Єнс Столтенберг та глава МЗС України Дмитро Кулеба чітко заявили, що Росія не вирішуватиме, кому і куди вступати

2 грудня 2021, 14:44
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін і Росія ніколи не отримають гарантій від країн НАТО, що Альянс не буде розширюватися на Схід. Отже, не буде й гарантій, що Україна ніколи не стане членом НАТО. Як передає портал "Коментарі", про це написав у себе у Facebook нардеп "Слуги народу", голова делегації в ПА НАТО Єгор Чернєв, реагуючи на вимоги президента РФ Путіна – надати юридичні гарантії про те, що НАТО не розширюватиметься на Схід.

Сигнали Кремля не подіяли: у Слузі народу заявили, що НАТО розширюватиметься на Схід

Єгор Чернєв. Фото: сайт Слуги народу

"Перефразуючи "видатного" знавця законів термодинаміки Суркова, НАТО розширюватиметься на Схід не тому, що це добре і не тому, що це погано, а тому, що це фізика. Проти фізики не попреш, тому ні Україна, ні НАТО не зможуть дати Путіну жодних гарантій того, що наша країна не вступить до Альянсу. Хоч би як він просив", – зазначив нардеп.

Він додає, відповідно, після переговорів у Ризі глав МЗС країн-членів Альянсу та генсек НАТО Єнс Столтенберг, і глава МЗС України Дмитро Кулеба чітко заявили, що Росія не вирішуватиме, кому і куди вступати.

Тому ентропію, тобто хаос, який Кремль, за словами Суркова, хоче експортувати назовні, росіянам доведеться тримати у себе вдома. Інакше вони обов'язково зіткнуться з негентропією, тобто рухом до впорядкування та організації системи з іншого боку. І чия фізика в цьому випадку переможе – Кремля чи цивілізованого світу, – гадаю, всім зрозуміло", – резюмував Чернєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін відкрито виставив вимоги країнам НАТО – відмовитись від політики "відкритих дверей" для країн Східної Європи, фактично відмовившись від перспектив членства України в Альянсі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини