Головна Новини Політика внутрішня політика «Так-так, це саме те, про що Ви подумали»: Гончаренко теж зібрався до компанії Авакова
commentss НОВИНИ Всі новини

«Так-так, це саме те, про що Ви подумали»: Гончаренко теж зібрався до компанії Авакова

Посада Арсена Авакова викликала бурхливу реакцію соцмереж. Нардеп Гончаренко вирішив не залишатися осторонь

22 листопада 2021, 17:18 comments1315
Поділіться публікацією:

Нардеп фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко вирішив оригінально підтримати хвилю, яку сьогодні зранку запустив у соцмережі ексглава МВС Арсен Аваков, і також опублікував пост із фото в оточенні відомих політиків, заінтригувавши своїм політичним майбутнім. Про це повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на повідомлення Олексія Гончаренка у телеграм.

«Так-так, це саме те, про що Ви подумали»: Гончаренко теж зібрався до компанії Авакова

Олексій Гончаренко. Фото: телеграм Олексія Гончаренка

Інтригуючий пост колишнього глави МВС Арсена Авакова викликав бурхливу реакцію соцмереж. У себе у фейсбук ексміністр виклав фото, на якому Євген Комаровський, сам Аваков, Савік Шустер, продюсер Свободи слова Павло Єлізаров, Дмитро Гордон і Володимир Гройсман. Фото у компанії згаданих відомих українців Арсен Аваков підписав: "Так-так, це саме те, що Ви подумали!"

Ну, а що подумали українці, можна прочитати у соцмережі. Тому що цим постом Авакову вдалося "висадити в повітря" інформаційний простір. Про це почали "шуміти" не лише соцмережі, а й найрейтинговіші ЗМІ. Здавалося, всі про це згадали. Під вечір Олексій Гончаренко вирішив потролити Авакова та компанію, розмістивши у себе в телеграм-каналі пост і фото, на якому нардеп у компанії того ж таки Авакова, Гройсмана, Ірини Геращенко.

Також Гончаренко доклав фото, на якому він у компанії Євгена Комаровського. З підписом до фото політик вирішив не морочитися, скопіювавши його в Арсена Авакова: "Так-так, це саме те, що Ви подумали!"

«Так-так, це саме те, про що Ви подумали»: Гончаренко теж зібрався до компанії Авакова - фото 2

Читайте також на порталі "Коментарі" — політичний експерт розповів, чому ексміністр МВС Арсен Аваков раптом став "зіркою" телеканалів олігарха Ахметова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини