Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт розповів, чому Аваков раптом став "зіркою" телеканалів Ахметова
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, чому Аваков раптом став "зіркою" телеканалів Ахметова

Віктор Бобиренко вважає, що не варто чекати на появу Авакова в якомусь із політичних проектів

18 листопада 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

Раніше непублічний екс-глава МВС Арсен Аваков останнім часом раптом стрімко увірвався до інформаційного простору. Що характерно саме з телеканалів відомого бізнесмена Ріната Ахметова. Нині він усюди. На телеканалах Ахметова, сторінках престижних видань, пов'язаних із Ахметовим. Це спланована та різнопланова піар-атака, де Аваков має бути показаний як сильний, але справедливий політик. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише політолог Віктор Бобиренко.

Експерт розповів, чому Аваков раптом став "зіркою" телеканалів Ахметова

Арсен Аваков. Фото: Українська правда

Експерт зазначає, що при цьому Аваков сам по собі не лідер. Дуже слабо віриться, що він опиниться на чолі якогось політичного проекту. До того ж із тією репутацією, яку має колишній міністр МВС, брати його в команду теж ризиковано. Тому дуже малоймовірно, що хтось із тих лідерів, які мають прохідний рейтинг, запросять його до команди. Звідси напрошується висновок – Арсена Авакова використовують виключно як таран.

Віктор Бобиренко зазначає, Аваков цікавий тим, що він може ходити на різні передачі та розповідати, які погані Порошенко та Зеленський, а він один у білому. У виграші від такої тотальної критики той, хто робить ставку на третю силу. Наприклад, на екс-спікера Верховної Ради Разумкова. Тому ті люди, які стоять за Разумковим, активно запрошують екс-міністр на політичні ток-шоу, а не до списків. Але поки що Аваков і цим задовольняється, більше не претендує.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Разумков підтвердив сказане Аваковим про папки із санкціями за 5 хвилин до засідання РНБО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини