Головна Новини Політика внутрішня політика Суддя Соколов «скрипить»: чому суддя так і не ухвалив рішення у справі Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Суддя Соколов «скрипить»: чому суддя так і не ухвалив рішення у справі Порошенка

Експерти розповіли про реальні причини, чому суддя Соколов так і не виніс рішення у справі про держзраду Порошенка

18 січня 2022, 11:05
Поділіться публікацією:

Коли вчора заявили, що головуючий суддя, який обирає запобіжний захід п'ятому президенту Петру Порошенку – суддя Печерського районного суду Києва Олексій Соколов – пробув у дорадчій кімнаті 5 годин, а після цього надіслав гінця і заявив, що вийде з дорадчої кімнати та оголосить рішення 19 січня – самі собою з'явилися кумедні думки. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише український політичний експерт Віктор Бобиренко.

Суддя Соколов «скрипить»: чому суддя так і не ухвалив рішення у справі Порошенка

Суддя Печерського райсуду Києва Олексій Соколов. Фото: 24 канал

Суддя Соколов думає про долю судді Кірєєва і не може поки що ухвалити рішення

"От, думаю, як у Зеленського вирішили збити напругу, яку несуть із собою пасіонарні шанувальники Пороху. Типу: ви приїхали, а ми тут шаркнемо і перенесемо на 19-те. Потім 21-е, потім 23-е. Втомитеся їздити, особливо здалеку. Але зараз, гадаю, справа в іншому. Суддя Соколов скрипить, бо знає, що за хлопчика Кірєєва (судив Юлію Володимирівну) зараз ніхто не заступається і його реально загнали десь за Можайськ", – наголосив політолог.

Бобиренко додав, якщо і Венедиктова "умила руки", то що робити бідному судді? А так зарплата нічого, довічна пенсія непогана. Цікаво, скільки ж мають заплатити в Офісі президента людині як мотивацію, щоб проміняти все те, що є зараз.

У вчорашньому бою Порошенко ще тріумфально не переміг

Політичний експерт, блогер Карл Волох зазначає у себе у Facebook, рано сказати, що у вчорашньому бою Порошенко тріумфально переміг, але цілком коректно можна сказати – що влада йому програла начисто. І справа навіть не в тому, що ОП не досяг поставленої мети, продемонструвавши всім, яка слабка і залякана влада. І не в тому, що влада загнала себе в класичний цугцванг.

За словами Карла Волоха, головний висновок, який потрібно нарешті зробити з події — на Банковій є люди, які тверезо розуміють загрозу деяких управлінських рішень. Тому не готові їх виконувати.

Він додав, звичайно, є одна людина, яка від такого стану справ серйозно виграє – Путін. Недарма він робив ставку на містера Хаос. І влада в Україні цю функцію виконує на відмінно.

Читайте також на порталі "Коментарі" – експерти розповіли, чому влада різко взяла паузу у справі про держзраду Порошенка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини