Головна Новини Політика внутрішня політика Суд над Порошенком: зіткнення прихильників п'ятого президента та поліції не припиняються
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд над Порошенком: зіткнення прихильників п'ятого президента та поліції не припиняються

Правоохоронець не дозволили протестувальникам встановити імпровізовані пічки під Печерським судом

19 січня 2022, 13:04
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що у Печерському райсуді Києва ще не почали розглядати справу про держзраду Петра Порошенка вже сталася штовханина між прихильниками лідера "ЄС", п'ятого президента та поліцейськими. Причиною зіткнень, які продовжуються і зараз, стала заборона правоохоронців на розміщення перед входом до суду імпровізованих печей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє кореспондент каналу "Прямий".

Суд над Порошенком: зіткнення прихильників п'ятого президента та поліції не припиняються

Зіткнення прихильників Порошенка та правоохоронців. Фото: Прямий канал

Мітингувальники в коментарі каналу "Прямий" розповіли, що вони не мали наміру влаштовувати провокації. Просто з огляду на тривалість судового засідання 17 січня – люди, які зібралися біля будівлі Печерського суду, вирішили підстрахуватися та встановити бочки з дровами, у яких можна було б грітися та готувати гарячий чай, чекаючи на рішення суду.

Побачивши, що люди встановлюють бочки із дровами, правоохоронці спробували їх прибрати. Прихильники Порошенка не погодилися із цим і силою спробували відтіснити правоохоронців. Так почалася штовханина, дійшло навіть до того, що один із мітингувальників застосував вогнегасник.

Люди скандують "Ганьба!" та вимагають від правоохоронців не перешкоджати проведенню їхньої акції.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" – другий раунд – експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню поділилися прогнозом, який запобіжний захід суд обере п'ятому президенту Петру Порошенку. Експерти єдині у зобов'язанні, що за підсумком сьогоднішнього засідання суду за ґратами лідер "Європейської Солідарності" точно не опиниться. Найсуворіший вердикт – взяття під варту на 72 години.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

19 січня 2022, 13:25

Екстремісти приймають участь у боротьбі владних угруповань за потоки. Звісно, друга найбагатша істота в країні, яка завжди була на верхівці влади і зараз очолює велику фракцію у ВР, має телеканали, яку захищає сонм спритних на пошук лазівок адвокатів - терміново потребує підтримки. В тому числі підтримки продажних патріотів з європейської діаспори, які намагаються втягнути у міжвладні суперечки більше країн. Ось чому 30 років, замість розвитку - патріотобесіє.


Новини