Головна Новини Політика внутрішня політика Степанов прокоментував чутки про відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов прокоментував чутки про відставку

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов пояснив, чому вважає претензії до себе несправедливими

30 квітня 2021, 00:37
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов в програмі "Народ проти" на каналі "Україна 24" прокоментував чутки про те, що його планують відправити у відставку.

Степанов прокоментував чутки про відставку

Максим Степанов (фото з відкритих джерел)

"З травня минулого року МОЗ живе з розумінням того, що хтось збирає підписи, вимагаючи моєї відставки. Мене вже рік відчувають — що буде з моєю нервовою системою. З моєї нервовою системою все в порядку. Нарешті" велика перемога "- зібрали 150 підписів (нардепи — ред.). Так у нас відбувається в країні. Я рік борюся з COVID-19, а вони рік борються зі мною", — сказав він.

Степанов пояснив, чому вважає претензії до себе несправедливими. За його словами, медична система була повністю не готова, тим більше до такого виклику як COVID-19, вона зробила стрибок за цей рік. Здатність медичної системи робити ПЛР-тестування збільшена в 400 разів на рік.

Нагадаємо, за словами голови парламенту Дмитра Разумкова, відставка глави МОЗ Максима Степанова може відбутися не раніше 18 травня. Разумков підкреслив, що народні обранці, що зібрали 150 підписів за ініціювання відставки міністра охорони здоров'я, можуть зібратися в будь-який момент. При цьому спікер парламенту додав, що він буде мати три дні, щоб скликати позачергове засідання Верховної Ради. Разумков також висловив припущення, що навряд чи всі нардепи в Києві на травневі свята. Він вважає, що швидше за їх робота буде проводитися по округах

Раніше за інформацією депутатки від політсили "Голос" Ольги Стефанишиної, нардепи зібрали в парламенті потрібну кількість підписів для того, щоб розглянути звільнення Степанова. Політики, які підтримують відставку Степанова, вважають його винним у нібито "провалі" боротьби з коронавірусної пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини