Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, скільки часу буде у Порошенка, щоб він з аеропорту дістався до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки часу буде у Порошенка, щоб він з аеропорту дістався до суду

Порошенка чекають у суді за дві години після його прильоту в Україну

14 січня 2022, 17:28
Поділіться публікацією:

Як відомо, п'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко повідомив, що він 17 січня о 9.00 має приземлитися в аеропорту "Київ" (Жуляни) ім. І. Сікорського, повернувшись із закордонного відрядження, а вже об 11:00 того ж 17 січня на нього чекатимуть на засідання у Печерському суді Києва, на якому йому обиратимуть запобіжний захід у справі про державну зраду. Про це повідомляє портал "Коментарі", пише сайт ГБР.

Стало відомо, скільки часу буде у Порошенка, щоб він з аеропорту дістався до суду

Петро Порошенко. Фото: сайт партії Європейська солідарність

Інформаційний ресурс повідомляє, що на засіданні буде розглянуто клопотання про обрання Порошенком запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У ГБР також повідомили, що обрання запобіжного заходу відбуватиметься у "вугільній справі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Петро Порошенко дав інтерв'ю телеканалу "Новое время", в якому заявив, що він, як і обіцяв 17 січня, повертається в Україну, але не для того, щоб на владу опинитися за ґратами, а для того , щоб продовжити відстоювати інтереси України, брати участь у суспільно-політичному житті країни

Порошенко також заявив, що він чудово розуміє, що влада має величезне бажання чинити так. Як вчинила влада в Україні у 2012 році, коли сховала за ґрати представників опозиції. За словами Петра Порошенка, сьогодні всі соціологічні опитування показують, що у його команди зростає підтримка, і це дуже непокоїть владу. Тому є бажання заховати його за ґрати. Лідер "ЄС" вважає, що Зеленському та його силовикам ще належить довести про якусь таку державну зраду, в якій його звинувачують йдеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

14 січня 2022, 19:10

Цей сикун і злодій з організованого злочинного угрупування кучми, що розікрав пів України не приїде в УКРАЇНУ, а зляже в лікарню з гіпертонічним або серцевим нападом за кордоном...!!! Український військовий отримав політичний притулок у США, який поділиться з спецслужбами США про Зраду України цим пітушенком та його гімнералами та свинарчуками...!!!


Новини