Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко заявив, що Зеленський діє за прикладом 2012 року, але він все одно повернеться до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко заявив, що Зеленський діє за прикладом 2012 року, але він все одно повернеться до України

П'ятий президент упевнений, що влада вирішила усунути з політичної арени головного свого опонента

14 січня 2022, 07:22
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко вкотре підтвердив, що 17 січня він має намір повернутись до України. При цьому Порошенко уточнив, що він повертається, тому що він готовий разом зі своїми виборцями відстоювати інтереси України і впевнений, що не опиниться за ґратами, незважаючи на величезне бажання розправитися з ним з боку Офісу президента. Як повідомляє видання "Коментарі", про це Петро Порошенко заявив в інтерв'ю телеканалу "Настоящее время".

Порошенко заявив, що Зеленський діє за прикладом 2012 року, але він все одно повернеться до України

Петро Порошенко. Фото: сайт партії Європейська солідарність

Відповідаючи на запитання, як Порошенко собі може уявити боротьбу за Україну, якщо він опиниться у в'язниці, то п'ятий президент відповів, що він упевнений – за ґратами не опиниться, бо "не вистачить ні духу, ні сили, ні волі" його туди кинути.

Порошенко зазначив, що він має статус президента, а найголовніше — має відповідальність перед тими мільйонами українців, які у 2014-му, а також у 2019-му підтримали його на виборах, віддавши свої голоси. За словами Петра Порошенка, є величезна кількість українців, котрі й сьогодні пов'язують свої надії саме з його командою.

Лідер "ЄС" заявив, що останні соціологічні опитування дуже налякали владу, адже вони показують, що його політична сила сьогодні випереджає "слуг народу" і рейтинг опозиції продовжує зростати. Саме тому влада вирішила діяти, взявши за зразок 2012 рік, щоб кинути головного політичного опонента за ґрати, позбавивши будь-якої можливості брати участь у суспільно-політичному житті. Порошенко підкреслив, він не готовий миритися з такими планами влади і тому обов'язково повернеться в Україну і вже тоді Зеленський та його оточення нехай доведуть у чому полягає держзрада Петра Порошенка.

Читайте також на порталі "Коментарі" – євродепутат заявила, що за кримінальною справою щодо Порошенка може стояти політичне переслідування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини