Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, на кого Порошенко переписав Roshen та інший бізнес: нове розслідування журналістів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, на кого Порошенко переписав Roshen та інший бізнес: нове розслідування журналістів (ВІДЕО)

Раніше суд заарештував активи Петра Порошенка

13 січня 2022, 23:15 comments3793
Поділіться публікацією:








Експрезидент та народний депутат Петро Порошенко, переоформив власну корпорацію Roshen та інші чималі  бізнес-активи на сина Олексія. Про це інформує програма "Слідство.Інфо".

Стало відомо, на кого Порошенко переписав Roshen та інший бізнес: нове розслідування журналістів (ВІДЕО)

Петро Порошенко (фото з відкритих джерел)

Ще на початку місяця судова установа наклала арешт на майно та активи колишнього очільника країни. Але  великого кондитерського виробництва там немає. Про це зазначив  представник ОГП Юрій Бєлкін.

 За інформацією Forbes Україна, саме ця корпорація  — найцінніший актив  Порошенка. Медіа  оцінює  це солодке виробництво  у  більш як $1,1 мільярда. Разом з ним статки високопосадовця  нараховують близько $1,6 мільярда, — стверджує представник  Forbes Україна Володимир Ланда.      

Важливо, що на сина п’ятого президента переоформлено майже 50 компаній. Вони мають безпосереднє відношення до цього кондитерського виробництва.  Також відтепер Олексій Порошенко є повноправним власником  аграрного бізнесу,- переконані  працівники цього медіарозслідування.

 Як зазначив Володимир Ланда, після президентських виборів стали більшими ризики  для бізнесів Порошенка-старшого.. Тому він передчасно вжив заходи, щоб такі ризики були мінімальними. Останні події засвідчили, що такі його заходи дозволили  їх зменшити і вивели цінне майно  з-під арешту, який наступив через 2 роки.

 Представники пресслужби експрезидента, коментуючи цю ситуацію, наголосили, що Олексій Порошенко зупинив свою кар’єру, як політик. Тому "за рішенням трастового керуючого йому було надано усіх прав та повноважень кінцевого бенефіціарного власника "сліпого" трасту".

Спікер Порошенка переконує, що  це  рішення прийнято  виключно  через  закінчення політичної  кар’єри   Олексія Порошенка  та за  "подальшим забезпеченням відділення політичної діяльності Петра Порошенка від бізнесу".

 Автори розслідування зазначають, що п’ятий очільник України  є власником майже десятка приватних підприємств, які не приносять йому прибутків. Деякі мали збитки у своїй виробничій діяльності, інші не оприлюднювали фінансові папери.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Порошенко знав про величезний запит у суспільстві на Зеленського ще у 2016 році.


  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ОЛЬГА

18 січня 2022, 08:24

Продажні це влучно сказано, де б ви були зараз як би на той час 2014 р був президентом ЗЕ?

Олег

17 січня 2022, 17:09

Вряд ли его таскают по судам из за этого «дела» оно по ходу самое безобидное и самое очевидное... и отделается легким испугом... как и все «руководители» до этого. А по факту его с командой надо судить вместе с Яныком за содействие в мероприятиях 2013-14 года (там он особо не спаситель был, а изрядно подливал масло в огонь да и Крым с Востоком слили как наживку ) и ездил в турне к «боссам» для обсуждения способов спасения своей ж-ы, ведь удочка там, а Украина всего лишь леска которую могут и обрезать.

Наталія

17 січня 2022, 13:52

Це було зроблено ще в 2019 році. Комусь із зеленої плєсєні сало важливим аж в 2022? Хто більший коупціонер: ЗЕ з його офшорами і бідністю що аж в мінусі чи Порох, який сплачує податки? Хто зрадник: Порох, що підняв армію, та з пустої казни залишив наступнику мільярди, чи ЗЕ-наступник, чотирижди уклоніст , який виступав по банях перед олігархами та прутнем по роялю рєзав на очах у всієї країни, кожного місяця відпочивав за рахунок платників податків?

Юрий

17 січня 2022, 13:30

Надежда, да он им никогда и не был, барыга. Его патриотизм - показуха, позволяющая иметь выгодный рейтинг политика. И власть ему нужна не для создания крепкого государства, а для наживы.

зелёная плесень

16 січня 2022, 22:17

И что, он теперь "чик-чик, а я в домике"? И даже не олигарх? Искандеру уже не смешно...

Сергей

16 січня 2022, 17:55

Матфея7:1 Не судите, да не судимы будете, 2 ибо каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить.

ВАСЯ

16 січня 2022, 09:16

Хитрая тварь, знала что когда обворвуешь народ нужно избавиться от имущества потому что конфискуют!

Ниче

15 січня 2022, 12:04

Все отожмем , раскулачить гниду

Игорь

14 січня 2022, 19:49

Надежда, полностью с вами согласен.

инкогнито

14 січня 2022, 16:59

Петр Алексеевич, браво!!!!

Надежда

14 січня 2022, 16:16

Как же стыдно все это читать и видеть! Если Порошенко изменник, то кто же тогда патриот?

Кларк Кент

14 січня 2022, 11:55

Ничего себе прям расследование! О том что порошенко переписал еще года четыре писалось в новостях и вещалось по телевидению.

Х

13 січня 2022, 23:46

Продажные


Новини