Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон: Порошенко знав про величезний запит у суспільстві на Зеленського ще у 2016 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон: Порошенко знав про величезний запит у суспільстві на Зеленського ще у 2016 році

Політтехнологи Порошенка першими закинули ідею про те, що Зеленський може бути серед кандидатів у президенти

12 січня 2022, 07:20
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", відомий журналіст, бізнесмен та телеведучий Дмитро Гордон в ефірі телеканалу "Україна 24" озвучив інсайдерську інформацію про те, що похід Володимира Зеленського в політику та створення нового політичного проекту "Слуга народу" не стало несподіванкою для п'ятого президента Петра Порошенка та інших політичних гравців. Український народ хотів бачити Володимира Зеленського у владі ще 2016 року.

Гордон: Порошенко знав про величезний запит у суспільстві на Зеленського ще у 2016 році

Дмитро Гордон. Фото: Україна 24

Дмитро Гордон розповів, що у 2016 році першим поміряв рейтинг Володимира Зеленського політтехнолог Ігор Гринів, який працював з Петром Порошенком, в один час був головою фракції БПП у Верховній Раді.

При цьому журналіст уточнив, що спочатку метою Гриніва був замір рейтингу фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Але прийшла ідея поміряти запит у суспільстві також на Володимира Зеленського. Підсумок виявився більшим, ніж значним. Вже тоді, задовго до 2019 року стало зрозуміло, чим може закінчитися похід лідера "Студії Квартал 95" у велику політику.

"Він (Ред. Гринів) заради інтересу поміряв Зеленського і з подивом для себе виявив, що величезний запит у суспільстві. І тоді він поміряв партію Зеленського, ну, умовно кажучи, "Слуга народу". І він побачив, що так ось же. Про це знав Порошенко, про це знали інші політичні гравці", – наголосив Дмитро Гордон.

Також журналіст озвучив інсайдерську інформацію про те, що Зеленський можуть піти у президенти ще 2014-го року. Але почалася війна, і він не проплатив заставу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон розповів, чому Петру Порошенку не варто сподіватися, що Захід скаже своє слово і не дасть владі посадити п'ятого президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини