Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, хто може замінити міністрів охорони здоров'я, інфраструктури та економіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто може замінити міністрів охорони здоров'я, інфраструктури та економіки

Однак невідомо, коли саме ці кандидатури можуть винести в зал для голосування.

14 травня 2021, 21:42
Поділіться публікацією:

Глава ДПС України Олексій Любченко може стати новим міністром економіки замість Ігоря Петрашко, а глава Укравтодору Олександра Кубракова — новим міністром інфраструктури замість Владислава Криклій.

Стало відомо, хто може замінити міністрів охорони здоров'я, інфраструктури та економіки

Степанов заяву про відставку він не писав (фото з відкритих джерел)

А на посаду міністра охорони здоров'я у владі розглядають державного санітарного лікаря Віктора Ляшко. Про це повідомляє "Українська правда".

Відповідну інформацію підтвердили в джерела партії влади. Однак невідомо, коли саме ці кандидатури можуть винести в зал для голосування. Для цього спочатку потрібно узгодити відставку Максима Степанова, Владислав Криклій та Ігоря Петрашко. Потім від прем'єра Дениса Шмигаль повинні надійти подання до Верховної Ради на призначення нових міністрів, за які і будуть голосувати нардепи. Як сам Степанов сказав, що заяву про відставку він не писав. Своєю чергою, міністр готовий говорити з депутатами і вислухати зауваження.

Як повідомляли раніше в Увечері п'ятниці, 14 травня, став вельми насиченим на політичні події в Україні. Не встигли ще всі детально обговорити відставку глав міністерств інфраструктури та розвитку економіки, як з'явилася інформація про відставку керівника МОЗ Максима Степанова. За інформацією прессекретаря глави парламенту Дмитра Разумкова Ольги Туній, в ВР зареєстрували пропозицію прем'єра змістити Степанова з займаної посади.

Виходячи з повідомлень Туній, ініціатором такого кроку є глава українського уряду Денис Шмигаль. Однак офіційних коментарів від прем'єра з цього приводу поки не надходило. В окремих Telegram-каналах повідомляють, що Максим Степанов нібито зустрічався 14 травня з президентом Володимиром Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини