Головна Новини Політика кабмін В ефірі міністропад: в Раді зареєстрували подання про відставку Степанова
commentss НОВИНИ Всі новини

В ефірі міністропад: в Раді зареєстрували подання про відставку Степанова

Сам Степанов стверджує, що сам заяви про відставку не писав і робити цього не планує

14 травня 2021, 20:39
Поділіться публікацією:

В ефірі міністропад: в Раді зареєстрували подання про відставку Степанова

Максима Степанова збираються відправити у відставку. Фото: МОЗ

Вечір п'ятниці, 14 травня, став вельми насиченим на політичні події в Україні. Не встигли ще всі детально обговорити відставку глав міністерств інфраструктури та розвитку економіки, як з'явилася інформація про відставку керівника МОЗ Максима Степанова. За інформацією прес-секретаря глави парламенту Дмитра Разумкова Ольги Туній, у ВР зареєстрували пропозицію прем'єра змістити Степанова з займаної посади.

Судячи з повідомлення Туній, ініціатором такого кроку є глава українського уряду Денис Шмигаль. Однак офіційних коментарів від прем'єра з цього приводу поки не надходило.

В окремих Telegram-каналах повідомляють, що Максим Степанов начебто зустрічався 14 травня із президентом Володимиром Зеленським. Однак на пропозицію самостійно написати заяву про звільнення з посади не відповів нічого конкретного, попросивши час на роздуми.

Втім, як демонструє ситуація, за чиновника, вочевидь, все вирішили у керівництві Кабміну.

Відзначимо, що буквально за півгодини до публікації Туній повідомлення про постанову від Шмигаля Степанов виступав в ефірі телеканалу "Україна 24". За його словами, він не писав заяви, тому що високо оцінює досягнення МОЗ за час свого керівництва.

Поміж іншого Максим Степанов зазначив, що розмови про його відставку і спроби зібрати потрібні підписи тривають мінімум півроку. При цьому і він, і його помічники продовжують активно працювати над тим, щоб боротися з коронавірусним захворюванням в Україні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, хто з представників Кабміну вже написав заяви про відставку. Дізнатися, над ким ще висить "дамоклів меч" ймовірного звільнення, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, які резонансні рішення були прийняті на засіданні РНБО 14 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини