Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, хто є головним ініціатором санкцій РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто є головним ініціатором санкцій РНБО

Названо головний двигун історії з санкціями

8 квітня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо, хто є головним ініціатором і двигуном санкцій Ради національної безпеки і оборони України щодо проросійських політиків, зрадників і контрабандистів. Про це повідомили високопоставлені співрозмовники з кабінетів влади, передає видання "РБК-Україна".

Стало відомо, хто є головним ініціатором санкцій РНБО

РНБО України

За словами джерел, головним двигуном процесу масового введення санкцій є секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов. Повідомляється, що аналітики Данилова збирають інформацію і всі необхідні матеріали для того, щоб підготувати черговий список осіб і підприємств, проти яких будуть введені санкції.

Джерела зазначають, що такими діями секретар РНБО збільшує свою політичну вагу. Також повідомляється, що від РНБО часто надходять недосконалі в юридичному плані рішення, які доводиться допрацьовувати в Офісі президента.

Довідка 2 лютого президент Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його активи, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали нардепа і кума Путіна Віктора Медведчука.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Медведчука, його дружини Оксани Марченко і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Данилов назвав їх терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків на окупованому Донбасі. Також РНБО вводило санкції проти топ-чиновників часів Януковича, серед яких був колишній глава МВС Віталій Захарченко.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти в Криму хочуть судити Петра Порошенка.

Читайте також про перспективи вступу України в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Владимир

8 квітня 2021, 10:45

Без права ВЫБОРА о никакой демократии не может быть и речи !!!


Новини