Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, чому РНБО не запровадила санкції проти телеканалу "Наш"
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому РНБО не запровадила санкції проти телеканалу "Наш"

Потрібні необхідні документи

7 лютого 2021, 08:59 comments3067
Поділіться публікацією:

Міністр культури і інформаційної політики України Олександр Ткаченко пояснив, чому Рада національної безпеки і оборони не запровадила санкції проти телеканалу "Наш" слідом за каналами "112", "NewsOne" і "Zik". Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Обозреватель".

Стало відомо, чому РНБО не запровадила санкції проти телеканалу "Наш"

Телеканал Наш. Фото: Google

За його словами, для введення санкцій потрібні документи, в яких будуть відповідні докази і підстави. Він зазначив, що не варто ходити під будівлю телеканалу і проводити там мітинги або з'ясовувати стосунки.

Ткаченко сказав, що телеканали "112", "NewsOne" і "Zik" були закриті на основі документів, які надали правоохоронці, проте аналогічних даних щодо телеканалу "Наш" поки немає.

Телеканал наш формально належить батькові колишнього депутата від "Партії регіонів" і "Опозиційного блоку" Євгена Мураєва.

2 лютого 2021 року Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО проти народного депутата Тараса Козака та його активів, серед яких були і канали "112", "NewsOne" і "Zik".

Фактичним власником цього медіахолдингу називають нардепа Віктора Медведчука. Президент Зеленський заявив, що телеканали отримували фінансування з Росії, займалися пропагандою і підривали національну безпеку України.

Олександр Ткаченко назвав їх діяльність інформаційним тероризмом, який транслює російську пропаганду в Україні. Секретар РНБОУ Данилов вже заявив, що влада готує санкції проти інших народних депутатів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що чому Україна не отримає безвіз з США.

Читайте також про загостренні військової обстановки на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

владимир

7 лютого 2021, 16:14

да закрывать надо без всяких разговоров.и воевать хоть 100 лет с последней в мире империей пока не развалится

Андрей

7 лютого 2021, 12:29

Та ну нет документов, вы любой эфир посмотрите! Просто хозяин или откупился или по политическим меркам пока неприкасаем. А про документы бабушке своей рассказывайте.


Новини