Головна Новини Політика зовнішня політика Обстановка на Донбасі загострилася: Аваков зробив тривожну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстановка на Донбасі загострилася: Аваков зробив тривожну заяву

Останній тиждень на сході України виявився неспокійним

5 лютого 2021, 12:36
Поділіться публікацією:

На Донбасі різко загострилася ситуація у зоні воєнних дій за останній тиждень. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в ефірі одного з українських телеканалів.

Обстановка на Донбасі загострилася: Аваков зробив тривожну заяву

Ситуація в зоні ООС. Фото з відкритих джерел

Як повідомив глава МВС, ситуація обговорювалася на засіданні Ради національної безпеки і оборони України, а також у кабінеті президента Володимира Зеленського. За словами Авакова, гарант був змушений негайно відправити на схід, на лінію фронту, Головнокомандувача Збройних Сил Руслана Хомчака.

"Відбувається різке загострення ситуації за останній тиждень, — заявив міністр Аваков. — Жодного мирного процесу вже немає. Діють міномети, діють снайперські обстріли. Війна триває".

Як додав глава МВС, війна на Донбасі триває вже сьомий рік. Загострення в останні дні, на жаль, призвело до загибелі декількох українських військовиків. Крім того, зауважив Аваков, не можна забувати про війну в інформаційному полі, яка також не збавляє обертів.

Раніше стало відомо, хто не потрапить під амністію після звільнення Донбасу. Деякі категорії людей точно можуть не розраховувати на амністію. Так, віце-прем'єр і міністр з питань тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков детально розповів про те, хто не матиме можливості потрапити під амністію після деокупації окремих районів Донецької та Луганської областей.

Також портал "Коментарі" повідомляв, глава РНБО різко висловився про закриття низки телеканалів, порівнявши їх із фашистськими виданнями. Олексій Данілов згадав у контексті блокування деяких каналів, яких пов’язують із політиком Віктором Медведчуком, часи Другої світової війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини