Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо чому мер Запоріжжя подав у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо чому мер Запоріжжя подав у відставку

Вибори нового очільника міської адміністрації, ймовірно, проведуть в 2022 році

29 вересня 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

Посада міського голови одного з обласних міст стала вакантною. Про це повідомив керівник Центру політичної розвідки, політтехнолог та спеціаліст по виборчим кампаніям Олег Постернак у Facebook.

Стало відомо чому мер Запоріжжя подав у відставку

Мер Запоріжжя пішов з поста, фото з відкритих джерел

Відомо, що міський голова Запоріжжя Володимир Буряк офіційно подав у відставку. Серед причин названо стан здоров'я, але Олег Постернак наголосив, що насправді у Буряка була інша причина піти з посади.

"Володимир Буряк подав у відставку. Формально - за станом здоров'я, фактично - після політичної кризи в місті", — наголосив політтехнолог.

Також він припустив, що поки що містом керуватиме виконувач обов'язків мера, а вибори нового міського голови проведуть в наступному році. Орієнтовним місяцем виборів правонаступника Буряка автор допису назвав березень 2022 року.

Олег Постернак зауважив, що вибори мерів Кривого Рогу та Запоріжжя будуть " передстартовою підготовкою "великих кампаній" 2023-2024 років".
Як повідомляв портал "Коментарі", Нацполіція дала прес-конференцію щодо розслідування смерті мера Кривого Рогу. За словами начальника слідчого управління Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області Олега Сліпчука, поліціянти перевірили записи відеокамер у будинку та зовні на інших будівлях й не виявили нікого стороннього в помешканні мера в ніч перед подією.

Також ми писали, що в "Слузі народу" нарешті визначилися з висуненням кандидата на вибори мера Харкова. Ходили чутки про те, що "слуги" можуть підтримати чинного секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, у якого досить непогані шанси здобути перемогу, але чутки так і залишилися чутками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини