Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, чим вигідне Залужному призначення послом у Британію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чим вигідне Залужному призначення послом у Британію

Генерал Валерій Залужний отримав призначення послом в одну із ключових країн, яка на відміну, наприклад, від США та Німеччини зацікавлена у розпаді Росії, про це у Фейсбуці пише політолог Тарас Загородній

8 березня 2024, 19:11 comments1029
Поділіться публікацією:

Як підкреслює Тарас Загородній, Великобританія проводить потужну лобістську роботу в США та змушує йти їх на ті кроки, на які вони не хотіли йти.

Стало відомо, чим вигідне Залужному призначення послом у Британію

Валерій Залужний

При цьому політолог вважає, що не тільки Україні, а і самому Залужному вигідне таке призначення з кількох причин.

"Він входить у світову тусовку. Багато чого може запланувати з британцями та підказати. Упевнений, що гінці з Пентагону теж до нього навідуватись будуть. Його досвід унікальний. А контакти з США теж корисні",
— відзначив політолог.

Він додав, що призначення колишнього Головнокомандувача ЗСУ послом у Британію, було правильною ідеєю.

"Якщо ж цю історію ініціював сам Залужний, то він не такий простий як багатьом здається, бо цей крок відкриває для нього достатньо великий простір у багатьох напрямках, які мають багато варіантів. Ну, хоча б такий, що будучи офіційно в Армії він не міг вести політичну діяльність. А з посади посла є варіанти",
- підкреслив Загородній.

При цьому політолог не розуміє, що повинен був робити Залужний на думку критиків його призначення після відставки і під час дії воєнного стану в країні.

"Партєйку забацати під час військового стану? Осередки створювати? Проводити наради щодо символіки? Продавати місця в неіснуючому списку? Та іншими атрибутами хуторянської політики, які, я сподіваюсь, все ж таки померли? Чи може він повинен був бунт організовувати проти Зеленського на радість багатьом і не тільки у нашій країні?"
- запитує політолог.

При цьому він не розуміє, чому деякі українці так розчарувалися у Залужному, адже він нікому нічого не обіцяв.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що президент Володимир Зеленський узгодив призначення Залужного на посаду посла України в Британії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 березня 2024, 19:49

Може на свої хліби спробувати піти? Заодно і відчув, яке воно справжнє відношення. Консультантом, розробником стратегій, аналітиком - якщо такий досвідчений, а ні програшний. РНБО очолити замість пихатого, рівня Медведева, Данілова з барським виглядом "а ля Путін" на світлинах. Всі наші програшні командувачі як і господарники ніде не запотребувані. Таку велич, яка за 3 дні зупинила другу армію світу з руками б відірвали НАТО-вським консультантом, Пентагон, світові військові навчальні чи наукові заклади, спеціалізовані військові/аналітичні видання по світу. Прикладів безліч. Але, як у басні діда Крилова про мураху: в своєму недомурашнику друга велич після корумпованого Фюрера, а в світі - нульова велич як тільки від корита на відстані.


Новини