Головна Новини Політика внутрішня політика Сьогодні Порошенку значно гірше, ніж Януковичу, - політтехнолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні Порошенку значно гірше, ніж Януковичу, - політтехнолог

Експерт Сергій Гайдай розповів, в якому становищі наразі опинився п'ятий президент

6 січня 2022, 12:05 comments3015
Поділіться публікацією:

Політтехнолог Сергій Гайдай в ефірі програми "Що це було?" розповів, чому українці не люблять голосувати за президента на другий термін та в якому становищі наразі Порошенко.

Сьогодні Порошенку значно гірше, ніж Януковичу, - політтехнолог

Петро Порошенко, фото з відкритих джерел

За його словами, є проблема з каденціями кожної нової влади. В Україні електорат не любить обирати президентів на другий термін, бо його сподівання, ілюзії, запити влада, на жаль, не виконує. Тобто другий термін — це втрата часу. 

Експерт розповів, що ще в 2015 році вийшла резонансна стаття із заголовком, що Порошенко, можливо, закінчить свою політичну кар'єру більш драматично, ніж Янукович. Для цього причини, пояснив політтехнолог.

"Сьогодні Порошенку значно гірше, ніж (тоді — ред.) Януковичу. Бо Янукович втік й вивіз достатньо капіталу. В Петра Олексійовича з цим буде складніше. В Росію він бігти не може, а весь інший світ, якщо буде доведено його вина, він (світ — ред.) буде його видавати. Тому йому (Порошенко — ред.) не так комфортно, як Януковичу", — пояснив експерт.

Все ж Сергій Гайдай говорить, що в суспільства є запит на справедливість, бо 73% виборців два роки тому проголосували проти Порошенка. Однак якщо брати приклад Грузії, де "зачищали" стару владу, то там спершу реформували правоохоронну систему, що являється головним інструментом справедливості.

"Не вірю, що Петра Олексійовича покарають по-справжньому, бо немає того інструменту — правоохоронна система в Україні залишилася стара", — додав Сергій Гайдай. 

Як повідомляв портал "Коментарі", про що йдеться в тексті підозри Порошенку та що відомо про "вугільну справу".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

6 січня 2022, 12:55

Какую ересь несёт ваш политолог. Чем Порошенко хуже? Не успели на него хвост поднять тут же высказали беспокойство и послы и госдеп. Кто верит, что после этого его будут судить? Также у Порошенко есть 2 телеканала по которым он может обличать эту власть и расхваливать себя какой он был распрекрасный президент и как Украина при нём расцвела и многие безмозглые болваны в это верят не помня уже с чего начался теперешний песец с Порошенко он и начался. Ну про вывезенные деньги вообще смешно говорить. Януковичу до Порошенко по выведенным деньгам не дотянуться вообще.


Новини