Головна Новини Політика внутрішня політика Слуги народу повернули собі лідерство: опубліковано нові результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Слуги народу повернули собі лідерство: опубліковано нові результати опитування

Шанси пройти до Ради зараз мають одразу вісім партій

20 грудня 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

Незважаючи на невтішні цифри, які показували правлячій партії "Слуга народу", низка соціологічних компаній оновлені результати групи "Рейтинг" показали, що "Слуга народу" знову повернулася на першу позицію. Якби вибори відбулися найближчої неділі, то за "слуг народу" проголосувало б трохи більше 19% серед тих, хто вже визначився зі своїми політичними уподобаннями. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише сайт соціологічної групи "Рейтинг".

Слуги народу повернули собі лідерство: опубліковано нові результати опитування

Верховна Рада. Фото: УНІАН

На другому місці розмістилася партія п’ятого президента України "Європейська Солідарність". За неї готові віддати свої голоси 13,5% українців. Третьою йде "Батьківщина" із 11,2%. Четвертим місцем задовольняється "ОПЗЖ" із 10,5%.

Також прохідний бар'єр на виборах в Раду може подолати низку непарламентських партій, серед яких "Сила та честь". Вона має стабільних 7,3%, "Розумна політика" з 6,2%, а також "Українська стратегія Гройсмана" з 6%. На межі попадання до Ради нового скликання партія "Наші". Вона має 5,6%. Загалом у новій Верховній Раді може опинитися 8 політичних сил.

Аутсайдерами рейтингу, яким, за даними соціологів, не вистачає голосів для попадання до парламенту, є Радикальна партія, УДАР, Партія Шарія та ВО Свобода.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раніше вийшов рейтинг від КМІС, згідно з яким пальму першості поділили дві партії — "Європейська Солідарність" та "Слуга народу". За цими даними партія п'ятого президента вперше опинилася на першій позиції, тому що на частку відсотка вона все ж таки визначила "слуг народу".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини