Головна Новини Політика внутрішня політика "Слуга народу" збирається позбавляти мандатів місцевих депутатів: що відомо про "кадрові чистки" у партії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" збирається позбавляти мандатів місцевих депутатів: що відомо про "кадрові чистки" у партії

Цей перелік може бути як зменшений, так і збільшений, заявила Олена Шуляк

19 січня 2022, 00:20
Поділіться публікацією:

Владна політсила "Слуга народу" вже  має підготовлений список з понад 60 народних обранців місцевих громад, до яких має намір застосувати процедуру імперативного мандата. Про це розповіла журналістам  "Інтерфакс-Україна" сьогодні, 18 січня, очільниця партії Олена Шуляк.

"Слуга народу" збирається позбавляти мандатів місцевих депутатів: що відомо про "кадрові чистки" у партії

Олена Шуляк (фото з відкритих джерел)

 Як сказала керівниця "Слуги народу", політична партія підготувала список місцевих обранців, використовуючи дані обласних партосередків. Вона зазначила, що цей перелік депутатів не остаточний. Він може бути як збільшений, так і зменшений.

 За словами Олени Шуляк, вже існують попередні переліки, що надали обласні партосередки стосовно обранців місцевих рад, які можуть бути позбавлені депутатського мандата. Зараз в цьому списку 61 особа зі всіх областей країни. Кожен конкретний випадок розглядається партією, тому оприлюднена кількість може бути змінена – збільшитись чи зменшитись.

 Голова президентської політсили  зазначила, що загальна кількість обранців місцевих громад від їх партії начислює 6 тисяч 407 депутатів. 61 людина, яка може бути позбавлена мандата – це мізерний відсоток.

 Олена Шуляк резюмувала, що партія таку неприємну формальність реалізує вперше, тому  ставить за ціль,  щоб вона  була  організована максимально прозоро, зрозуміло для всіх партійців.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у "Слузі народу" розповіли, що буде із законопроєктом про столицюЛеся Забуранна звинуватила опозицію у тому, що закон про столицю досі не прийнятий. Але вона, ще сподівається, що наступного пленарного тижня він з'явиться у порядку денному.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

василь

19 січня 2022, 01:18

що мандат відібрати та вашу гоп -стоп контору взагалі заборонити або ліквідувати треба молоді тупі дурні типу з новими обличчями а насправді русолюби і какаяразничники такі як ваш президент -наркоман


Новини