Головна Новини Політика внутрішня політика "Схеми" зняли посланця Фірташа на Банковій: на кону стратегічні титанові руди
commentss НОВИНИ Всі новини

"Схеми" зняли посланця Фірташа на Банковій: на кону стратегічні титанові руди

Сергій Таран припускає, що Фірташу збираються віддати стратегічні титанові руди

29 жовтня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Журналісти програми "Схеми" дізналися та зняли, як соратник бізнесмена Дмитра Фірташа, громадянин Молдови та РФ Дмитро Торнер відвідував Офіс президента. Політолог Сергій Таран вважає, що дивуватися тут нема чому, бо близькі до ОП спікери, зокрема, Сергій Лещенко не приховує, що Фірташу збираються віддати стратегічні титанові руди. Це, незважаючи на санкції РНБО та вимоги екстрадиції з боку США. Як передає видання "Коментарі", про це Сергій Таран пише у себе у Facebook.

"Схеми" зняли посланця Фірташа на Банковій: на кону стратегічні титанові руди

Об'єднана гірничо-хімічна компанія. Фото: Економічна правда

"Впевненість про те, що титанові руди віддадуть підсакційному Фірташу, Сергій Лещенко озвучив під час нашого ефіру на "4 каналі". Йдеться про унікальне для України АТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія". Підприємство займається видобутком та збагаченням титанових руд в Україні та є одним із найбільших у світі видобувачів цих копалин", – зазначив політолог.

Він додає, хоч Лещенко формального і не обіймає посад ні в уряді, ні у Фонді Держмайна, ні для кого не секрет, що він глибоко посвячений в справи Банкової, і тому його інформації можна довіряти.

"Не виключаю, що через нього (Ред. Лещенка) ОП тестує, наскільки прийнятним для суспільства буде такий варіант приватизації. Адже Дмитро

Фірташ – не лише одіозний олігарх, його видачі домагаються США, а в Україні на нього наклали санкції у РНБО Зеленського! Однак, за версією Лещенка, головний аргумент на користь передачі українського титана Фірташу полягає в тому, що більше ніхто не зацікавився цією компанією", – зазначив Таран.

Він додає, якщо це станеться, Україна надовго поставить паузу на американо-українських відносинах. Після терпіння Зеленським Коломойського, на якого у Білому домі наклали санкції, фінт із Фірташем буде сприйнятий у Вашингтоні як відвертий плювок в обличчя.

Читайте також на порталі "Коментарі" – депутати працевлаштували помічниками родичів. "Схеми" дізналися про подробиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини