Головна Новини Політика внутрішня політика Шефір розповів про свою дружбу з олігархами
commentss НОВИНИ Всі новини

Шефір розповів про свою дружбу з олігархами

Це виявляється у тому, що він готував проєкти практично для усіх медіагруп

2 жовтня 2021, 14:34 comments1366
Поділіться публікацією:

Життю водія радника президента України Сергія Шефіра нічого не загрожує. Про це він прокоментував нашим журналістам під час брифінгу в медіацентрі "Слуги народу" у Трускавці.

Шефір розповів про свою дружбу з олігархами

Сергій Шефір, фото з відкритих джерел

Сергій Шефір повідомив, що поки його водій, який потрапив під обстріл, у стабільному стані.

"Життю водія нічого не загрожує. Але встати поки з ліжка не може. Йому збирають ногу. Лікарі обіцяють, що все буде добре. Але поки він без руху. Психологічно нормально себе почуває. Сказав, що не дивлячись ні на що повернеться", — говорить Сергій Шефір.

На збори "Слуг народу" Сергій Шефір приїхав уже на броньованій машині. Журналістам повідомив, що питаннями "95 кварталу" останнім часом не займається. Каже, чутки про це пустили журналісти, які повелися на його жарт. А насправді Шефір справжній радник президента. Допомагає йому в усьому, крім військової та секретної документації. Також Шефір каже, що спілкується і підтримує добре ставлення з олігархами. Це виявляється у тому, що він готував проєкти практично для усіх медіагруп.

"Я практично усіх їх знаю, я практично з усіма співпрацюю. Ми готували програми і для "1+1", і для ТРК "Україна" або для "Нового каналу". Ми випускаємо фільми просто у прокат, ми готуємо серіали. Йдуть переговори", — повідомив журналістам Сергій Шефір.

Радник президента сказав, що приїхав до Трускавця послухати плани "Слуг народу" по трансформації України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що недалеко від села Лісники було скоєно замах на Сергія Шефіра. Відомо, що сам Шефір не постраждав, а ось його водій знаходиться в реанімації. Стріляли автоматною чергою.

Сергій Нахманович Шефір — сценарист і продюсер, один із засновників і співвласник "Кварталу 95", один із бізнес-партнерів Володимира Зеленського. Перший помічник президента України Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини