Головна Новини Політика внутрішня політика Сергій Притула збирається балотуватися в мери Харкова — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Притула збирається балотуватися в мери Харкова — ЗМІ

Відомого українського шоумена начебто може спільно висунути певне «об'єднання демократичних сил»

30 квітня 2021, 21:00 comments1167
Поділіться публікацією:

Чим ближче до осінніх виборів в Харкові, тим все більше розпалюються пристрасті навколо головного крісла в місцевій міськраді. 30 квітня у багатьох українських ЗМІ з’явилася інформація про нового ймовірного кандидата в мери Харкова. Як повідомляється в Telegram-каналі "Карточный офис", свої сили в передвиборній гонці може продемонструвати телеведучий Сергій Притула.

Сергій Притула збирається балотуватися в мери Харкова — ЗМІ

Сергій Притула може поборотися за крісло мера Харкова. Фото із відкритих джерел

Інсайдери пишуть, що кандидатуру відомого комедійного шоумена збираються підтримати деякі "демократичні сили України", нібито об'єднавши зусилля.

Офіційно ця інформація може підтвердитися вже через кілька тижнів — 15 травня. Саме на цю дату, ймовірно, анонсований з'їзд цих самих політичних партій, які будуть просувати Притулу в Харкові.

У Telegram-каналі також зазначають, що телеведучого, добре відомого завдяки своєму балотуванню до Верховної Ради від партії "Голос", могли "відправити" на вибори і в зовсім інший регіон України.

Сергію Притулі нібито довелося вибирати між варіантами "двох Х" — Харковом і Херсоном. Нагадаємо, що в Херсонській області (округ №184) восени повинні пройти довибори до Верховної Ради. За інформацією інсайдерів, шоумен відмовився від можливості поборотися за мандат нардепа і вирішив випробувати удачу в боротьбі за крісло, яке попередньо займав покійний Геннадій Кернес.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" детально розбирали гучний скандал в партії "Голос", який, за прогнозами експертів, міг привести до повноцінного розколу фракції в Раді.

На думку представника Агентства моделювання ситуацій Віталія Бали, у партії дійсно є певні перспективи спеціально "під Притулу". При цьому фахівець наголосив, що для цього необхідно конкретне позиціонування, а не за все хороше проти всього поганого — як в "Голосі" зараз. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, у кого із кандидатів на пост мера Харкова зараз найбільше шансів на перемогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/office_ua/676
comments

Обговорення


Новини