Головна Новини Політика внутрішня політика Сергій Притула покинув керівництво партії "Голос"
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Притула покинув керівництво партії "Голос"

У партії дали коментар

9 лютого 2021, 15:55 comments1701
Поділіться публікацією:

Український гуморист і колишній кандидат в мери Києва від партії "Голос" Сергій Притула перестав був членом керівництва політичної сили, однак продовжує свою співпрацю з нею. Про це повідомив народний депутат від "Голосу" Ярослав Юрчишин, передає видання "Гордон".

Сергій Притула покинув керівництво партії "Голос"

Притула. Фото: Голос

За його словами, на останньому партійному з'їзді політична рада партії була переобрана. З того моменту Притула перестав входити в керівництво партії, однак він продовжує залишатися членом політсили та співпрацює з нею.

Юрчишин зазначив, що Притула планує працювати з київським осередком партії, який він вів на місцевих виборах. Політик сказав, що Притула не припиняє спілкуватися з партійним активом, а обрання нового керівництва є звичайною демократичною процедурою.

Згідно зі статутом партії, пропозиції щодо складу партії подала її глава Кіра Рудик, яка презентувала нове керівництво партії.

На початку лютого з'явилася інформація про те, що Сергій Притула перестав бути заступником голови партії "Голос".

Сергій Притула балотувався в мери Києва від "Голосу" на місцевих виборах восени 2020 року, де зайняв третє місце з результатом понад 7% голосів виборців. Попереду екс-глава КМДА Олександр Попов і діючий міський голова Віталій Кличко, який здобув перемогу в першому турі.

На дострокових парламентських виборах в липні 2019 року Притула балотувався в Раду за списком "Голосу", однак йому не вдалося набрати необхідну кількість голосів.

Притула також відомий своєю волонтерською діяльністю і допомогою українським військовим в зоні конфлікту на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки українців підтримують відставку Зеленського.

Також читайте про плани Кремля по захопленню всього Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Богдан Попадин

10 лютого 2021, 10:16

Політична робота і державне будівництво - це наука! За Совдепії в політичних училищах вчилися 4 роки. А ще потім вчилися в Академіях або ВПШ. То напевно вже досить тих клоунів і так званих "шоуменів" в українській політиці!


Новини