Головна Новини Політика внутрішня політика Сенцов назвав «єдиний шлях», як Порошенку залишитися у політиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенцов назвав «єдиний шлях», як Порошенку залишитися у політиці

Сенцов радить Порошенку виростити нового українського лідера

6 вересня 2021, 14:05 comments1133
Поділіться публікацією:

Колишній бранець Кремля, відомий український кінорежисер Олег Сенцов вважає, що у п'ятого президента України Петра Порошенка є шанс залишитися в політиці й навіть зачепитися за владу тільки в тому випадку, якщо він прийме політичне рішення і знайде в собі мужність об'єднати усі патріотичні сили навколо нового молодого лідера, нехай навіть зі своєї команди. В іншому випадку з тим рейтингом, який є у Порошенка сьогодні, повернутися у владу практично нереально. Це завдання, яке виконати не можливо. Як передає видання "Коментарі", про це Олег Сенцов розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Сенцов назвав «єдиний шлях», як Порошенку залишитися у політиці

Олег Сенцов. Фото: Українська правда

Сенцов зазначив, Петру Порошенку варто було б "виростити нового лідера" зі свого оточення, з кола патріотичних сил. Порошенку потрібно вийти до людей і сказати, що він не претендує більше на владу, але бачить сили знову направити Україну на європейський курс розвитку у людини з його команди — молодої та амбітної. А сам Порошенко міг би бути ментором, "сірим кардиналом".

За словами Олега Сенцова, поки ж він бачить, що Порошенко щиро вірить у свій реванш і активно готується до нього. Команда лідера "ЄС" повторює як мантру, що альтернативи Петру Порошенку немає. Кінорежисер вважає, що, якщо не поміняти тактику, то сам Порошенко і його команда так і будуть "топтатися" на рівні 13-15%. З таким результатом ні про яку перемогу і повернення до влади й мови бути не може.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Олег Сенцов заявив, що він не продається і не вважає за свій обов'язок тепер у всьому слідувати Зеленському та бути до кінця життя йому зобов'язаним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тоня

6 вересня 2021, 18:50

дійсно.."що альтернативи немає порошенко"...адже він є першим президентом-мільярдером країни ... бізнес вдався..та народ за ним не піде ніколи...

Аноним

6 вересня 2021, 14:47

Пусть Порошенко убьётся головой об стенку !

Виктор Тор

6 вересня 2021, 14:40

Молодой барыга. Это оригинально,пусть попробует,посмотрим.


Новини