Головна Новини Політика внутрішня політика Секретар РНБО розповів, коли закінчиться війна в Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретар РНБО розповів, коли закінчиться війна в Донбасі

Секретар РНБО Олексій Данилов підкреслив - РФ повинна забрати своє майно і залишити територію Донецької та Луганської областей

2 квітня 2021, 23:51
Поділіться публікацією:

Війна на Донбасі закінчиться, коли Росія піде з України. Секретар РНБО Олексій Данилов в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" розповів, що має статися для встановлення миру на Сході України.

Секретар РНБО розповів, коли закінчиться війна в Донбасі

Олексій Данилов (фото з відкритих джерел)

Секретар РНБО підкреслив — РФ повинна забрати своє майно і залишити територію Донецької та Луганської областей.

"Треба, щоб Росія забрала свої танки, БТР ... і пішла з України. Все. Більше нічого не потрібно робити. Це українська земля. Ми розберемося самостійно, що там нам на цій землі потрібно робити", — сказав Данилов.

Коментуючи загострення на Донбасі, він зазначив, що зараз в РФ свої внутрішні процеси, і тому там істерія.

"Останнім часом є російська істерія. В Росії відбуваються певні внутрішні процеси, вибори в російську Думу і вони сьогодні на цьому тлі мають велике бажання показати, що вони вибудовують свій" руський мир ", — заявив секретар РНБО.

Нагадаємо, за його словами, Україна не повинна загравати з Росією і залишити ці спроби через те, що наша країна може припинити своє існування. Він зазначив, що Україна може зникнути через це. Данилов підкреслив, що Росія не зацікавлена в існуванні незалежної України, а президент РФ Володимир Путін не зацікавлений в тому, щоб президент України Володимир Зеленський і його команда були успішними.

Довідка 2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активи, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Зеленський заявив, що канали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни до Європейського союзу і НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини