Головна Новини Політика внутрішня політика СБУ оголосила Шарія в державний розшук
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ оголосила Шарія в державний розшук

Шарій сьогодні не з'явився на допит в СБУ

25 лютого 2021, 13:08
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 15 лютого, Анатолій Шарій не з'явився в Службу безпеки України (СБУ) для участі в допиті в якості підозрюваного. В результаті СБУ оголосила його в державний розшук.

СБУ оголосила Шарія в державний розшук

Анатолій Шарій

В СБУ розповіли, надали адвокату Шарія Валентину Рибіну всі матеріали виробництва, на підставі яких і вручили підозру. Також Рибіну вручили і клопотання, яке направлять до суду. Більше подробиць справи проти Шарія в Службі безпеки обіцяють розповісти пізніше.

Нагадаємо, СБУ заявила, що оголосила про підозру Анатолію Шарію за двома статтями Кримінального кодексу України. Він підозрюється в протиправній діяльності на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. "Коментарі" оперативно розпитали експертів про те, посилить чи послабить Зеленського і Ко "справу Шарія", як може ситуація розвиватися далі і хто може бути наступним.

Відзначимо, з тало відомо, що може бути з однойменною партією скандального блогера Анатолія Шарія, якому Служба безпеки України пред'явила підозра в державній зраді. Глава громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська на своїй сторінці в Facebook розповіла про те, чи можуть ліквідувати партію Шарія. За її словами, політична сила продовжить своє існування, незважаючи на підозру в зраді її лідера. Айвазовська зазначила, що законодавство передбачає заборону на діяльність партії, якщо Міністерство юстиції зможе заборонити її діяльність через суд. Причиною заборони може стати порушення вимог, які передбачає Конституція України. Вона підкреслила, що Шарій не є формальним засновником партії, а підозра в державній зраді не означає вирок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини